Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tästäkö korvaaja Harry Kanelle? – Haluaa isompiin seuroihin

Danny Ings
AOP

Harry Kanen ilmoitettua halunsa lähteä Tottenhamista on huhumylly miehen ympärillä ollut kiivasta. Eikä tämä ole ihme, sillä onhan hän yksi maailman parhaista hyökkääjistä, jonka kaikki isot joukkueet varmasti haluaisivat.

Tällä kertaa Football London kuitenkin raportoi, ei niinkään Harry Kanen lähdöstä vaan hänen mahdollisesta korvaajastaan. Nähtävästi lontoolaisten tähtäimessä on Southamptonin 28-vuotiasta hyökkääjää Danny Ings.

Hyökkääjän siirtoa puoltaisi se, että hän ei suostunut kirjoittamaan jatkosopimusta Southamptonin kanssa, sillä haluaa kokeilla isompia haasteita. Sopimuksessa hänellä on jäljellä enää 12 kuukautta, joten oikealla summalla Southampton saattaisi haluta myös rahastaa hyökkääjällä, vaikka eivät lausuntojensa mukaan aio myydä häntä.

Tällä hetkellä Spurs olisi ilman hyökkääjiä jos Kanen annetaan lähteä, sillä myös lainalla ollut Carlos Vincius on lähtenyt joukkueesta. Joten paikkauksen tarve olisi suuri.

Miksi Ings?

Valioliigassa 140 ottelua pelannut Ingsin ei ole yhtä yllättävä nimi kuin moni voisi ajatella, sillä mieheltä löytyy kokemusta ja näyttöjä.
Ings pelasi ennen Southampton

in myös Burnleyn ja Liverpoolin riveissä, mutta Southamptonissa hänestä on kehittynyt luotettava huippuluokan maalintekijä. 19-20 kaudella Ings oli myös Valioliigan paras maalintekijä 22. maalillaan. Tasamaalein paikan jakoivat myös Jamie Vardy ja Pierre-Emerick Aubameyang. Samalla kaudella Kane oli sarjan 6. paras maalintekijä 18 maalillaan.

Southamptonin paidassa Ings on takonut 41 maalia 91 ottelussa. Ja vaikka mies on tunnistetusti kliininen viimeistelijä, on hyökkääjän ongelmana ollut rikkonaiset kaudet, joissa pelejä on jäänyt väliin loukkaantumisten takia.

Hyökkääjänä Ings pärjää erityisesti hyvin maalin edessä ja hän kykenee todistetusti pelaamaan Valioliigatasolla. Mutta onko tämä tarpeeksi, että hän pystyisi täyttämään joukkueen talismaanin Harry Kanen kengät? Siitä kukaan ei voi olla varma, ja siksi Daniel Levy varmasti yrittääkin pitämää Kanesta kiinni jos se on suinkin mahdollista.

Vaikka Kanen lähtö ei ole vielä varmaa, on Tottenhamista lähtenyt jo kesän aikana Gareth Bale, Juan Foyth, Danny Rose ja Paulo Gazziniga. Vahvistuksia joukkueeseen ei ole vielä hankittu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset