Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG:lle jälleen iso siirto – nyt Pariisiin siirtyy Serie A mestarin puolustaja

Achraf Hakimi
AOP

Kesän siirtoikkunan aikaan aktiivisena ollut Paris Saint-Germain on tehnyt jälleen uuden ison siirron. Tällä kertaa seuraan siirtyy Serie A:n mestarin Inter Milanin rivistä Achraf Hakimi.

Marokkolaisen tarkkaa siirtosummaa ei ole tiedossa, mutta pariisilaisjätin on huhuttu maksaneen puolustajasta noin 70 miljoonaa euroa. Puolustaja siirtyy seuraan viiden vuoden sopimuksella vuoteen 2026 asti.

Seura tiedotti tuoreen Serie A:n mestarin siirrosta muun muassa kotisivuillaan. 22-vuotias Hakimi kommentoi siirtoaan PSG:n sivuilla innoissaan. ”Tunnen suurta ylpeyttä tänään. Espanjan, Saksan ja Italian jälkeen, Paris Saint-Germain tarjoaa minulle mahdollisuuden haastaa uudessa sarjassa osana tätä maineikasta seuraa.”

”En malta odottaa uusien joukkuetovereideni ja fanien tapaamista sekä päästä kokemaan Parc de Princesin upeat värit ja tunnelma. Jaan seuran valmennusosaston kanssa saman kunnianhimon ja yhdessä joukkuetovereideni kanssa, teen kaikkeni, jotta voin saavuttaa sen, mitä minulta täällä odotetaan.”

Marokon kansalainen Hakimi on syntynyt Madridissa ja viettänyt nuoruusvuotensa seuran akatemiassa. Espanjan vuosien jälkeen Hakimi siirtyi lainalle Saksaan Borussia Dortmundin riveihin, jossa nuori puolustaja voitti joukkueen kanssa muun muassa Saksan super cupin.

Vuonna 2020 Hakimi siirtyi Serie A:han Inter Milanin riveihin. Italiassa marokkolainen pelasi 37 liigaottelussa ja teki niissä seitsemän maalia ja 10 maalisyöttöä, auttaen milanolaisjätin Italian mestaruuteen.

Yhden sarjan parhaista puolustajista myyminen saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa Interin osalta kummalliselta päätökseltä. Milanolaisjätti on kuitenkin pahoissa talousvaikeuksissa, ja sen on pakko myydä myös huippupelaajiaan varojen kerryttämiseksi. Talousvaikeudet ja parhaiden pelaajien myynti ol lopulta myös seuran mestaruuteen johdattaneelle Antonio Contelle liikaa ja italialaisvalmentaja jätti Serie A:n mestarin.

Tähän mennessä PSG on onnistunut jo ryöväämään Gini Wijnaldumin Barcelonan nenän alta sekä pyrkii tuomaan italialaisvahti Gianluigi Donnarumman seuraan ilmaisella siirrolla. Pariisilaisseura on myös laittanut lusikkansa soppaan lähes jokaisen suuren pelaajan siirtohuhujen kohdalla ja ilmaissut kuunnostuksensa muun muassa Dortmundin Erling Haalandia sekä Real Madridin jättänyttä Sergio Ramosia kohtaan. Jähtäväksi nää, muitä muita suuria hankintoja seura vielä tekee, ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset