Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Christiano Ronaldo entistä lähempänä lähtöä Juventuksesta – Ramosin siirrolla iso merkitys?

Ronaldo lähellä siirtoa PSG:hen
AOP

Christiano Ronaldo on entistä lähempänä poistua Juventuksesta tämän kesän siirtoikkunan aikana. Ronaldon kiinnostus siirtoon PSG:hen on kasvanut, kun PSG on tehnyt tänä kesänä isoja kiinnityksiä joukkueeseensa ja sen nimilista alkaa olla todella vakuuttava. Tänä kesänä siirtyneitä pelaajia ovat Georginio Wijnaldum, Achraf Hakimi ja Sergio Ramos. Myös Italian maajoukkueen ykkösvahdin Gianluigi Donnarumman siirron varmistamista odotetaan lähiaikoina.

Pariisilaiset hävisivät viime kaudella Ligue 1:n mestaruuden Lillelle ja nyt joukkue on tehnyt todella kovaa jälkeä siirtomarkkinoilla. Ronaldon kiinnostus PSG:hen on kasvanut nyt varmistettujen siirtojen myötä ja varsinkin entisen joukkuetoverin Sergio Ramosin siirron uskotaan vaikuttavan positiivisesti Ronaldon hankkimiseen.

36- vuotiaan portugalilaisen agentti Jorge Mendes neuvottelee parhaillaan Juventuksen kanssa 1 vuoden jatkosopimuksesta, mutta Juventuksen uskotaan haluavan eroon Ronaldon kalliista sopimuksesta, joten Juventuksen uskotaan päästävän Ronaldo pois, jos hän itse niin haluaa. PSG:llä on myös hyvin vielä rahaa käytettävissä Ronaldon siirtoon, sillä Ramos ja Wijnaldum ovat tulleet ilmaisilla siirroilla ja Inter Milanista saapunut Hakimi maksoi noin 60 miljoonaa euroa. Itse siirtosumman ei uskota olevan jättimäinen, mutta Ronaldon valtavaan palkkaan ei oe varaa kuin muutamilla seuroilla, joihin PSG lukeutuu.

Iästään huolimatta Ronaldo on edelleen osoittanut kuuluvansa kaikkien kirkkaimpaan jalkopalloeliittiin, sillä edelliskaudella Serie A:ssa Ronaldo iski 29 maalia ja parhaillaan käynnissä olevissa EM- kisoissa Ronaldo johtaa maalipörssiä viidellä maalillaan.

Lähde: Footmercato

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A