Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Englantia vastaan uskomattoman maalin tehnyt nuorukainen Eriksenin jalanjäljissä

Mikkel Damsgaard Juhlii maaliaan
AOP

Tanskan 21- vuotias lupaus Mikkel Damsgaard, on noussut siirtospekulaatioissa todella kuumaksi nimeksi. Hänen uskomaton vapaapotkumaalinsa Englantia vastaan EM- välierässä löi vielä entistä enemmän bensaa liekkeihin, sillä nyt SampsNews24, joka on erikoistunut Sampdoriaan liittyviin uutisointeihin, kertoo, että Tottenham on kiinnostunut kymppipaikalla ja laidassa viihtyvästä tanskalaisesta. Tottenham ei ole ainut kiinnostusta esittänyt seura, sillä myös Italialaisseurojen Juventuksen, AC Milanin ja Inter Milanin kerrotaan hänen perässään.

Sampdoriaan viime kesänä 7 miljoonan punnan siirtosummalla kotimaastaan ja nyt Sampdoria pyytää nuoresta lupauksestaan jopa 34 miljoonaa puntaa eli noin 40 miljoonaa euroa. EM- kisoissa loistavan turnauksen pelannut tanskalainen vakuutti kauden aikana Serie A:ssa entisen Leicester luotsin Claudio Ranierin alaisuudessa.

Tottenhamin kiinnostus tanskalaiseen on ymmärrettävää, sillä joukkueessa on vuosien aikana esiintynyt useampia tanskalaisia, joista tunnetuin on EM- kisoissa vakavan sairaskohtauksen saanut Christian Eriksen. Damsgaard on hyvin samankaltainen pelaaja kuin Eriksen oli Hollannin vuosinaan, joten häntä voidaan hyvin pitää Eriksenin manttelinperijänä niin Tottenhamissa kuin Tanskan maajoukkueessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2021