Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bild: Chelsea manageri Thomas Tuchel pyytänyt seurajohdolta varat Erling Braut Hålandin hankkimiseen

Håland
AOP

Chelsean managerin Thomas Tuchelin kerrotaan haluavan Erling Hålandin tänä kesänä joukkueeseensa kertoo Bild. Tällä hetkellä Borussia Dotmundissa kirjoilla oleva norjalainen on ollut Dortmundissa tammikuusta 2020 ja hän on ollut sen jälkeen yksi maailman tehokkaimmista hyökkääjistä koko maailmassa 57 maalillaan 59 ottelussa. Dortmund myi aiemmin kesällä Jadon Sanchon Manchester Unitediin, joten on odotettavissa, että Hålandista pidetään kiinni viimeiseen saakka.

Norjalaisen sopimuksen ulosostopykälä laukeaa ensi kesänä ja sen ollessa noin 66 miljoonaa puntaa eli noin 77 miljoonaa euroa, voi Dortmundin seurajohto olla pakotettu kuuntelemaan tarjouksia timantistaan jo tänä kesänä.

Chelsea on näillä näkymin menettämässä niin Olivier Giroudin kuin Tammy Abrahamin hyökkäyksestään, joten tilaa Hålandille kyllä olisi joukkueessa. Tuchelin tavoitteena on iskeä Hålandiin kiinni jo tänä kesänä ennen kuin muut joukkueet pääsevät tekemään tarjouksiaan ulosostopykälän lauetessa. Håland on ollut kaikkien suurimpien seurojen tähtäimessä jo ennen siirtoaan Dortmundiin, joten viimeistään ensi kesänä on nuorella norjalaisella pöydällään useampi sopimustarjous.

Tuchelin kerrotaan pyytääneen seurajohdolta varoja noin 150 miljoonan punnan edestä Hålandin hankkimiseen, joten täysin haihattelua siirto tänäkään kesänä ei ole.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset