Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United lähellä saada Real Madridin topparin

Raphael Varane
AOP

Real Madridin pitkäaikainen toppari Raphael Varane on hyvin lähellä siirtoa Manchester Unitediin. Aiemmin uutisoitiin, että Varane olisi saanut Real Madridilta luvan lähteä tämän kesän aikana, mikäli Varane itse siirtoa toivoo. Sky Sports kertoo, että neuvotteluissa on siirrytty nyt henkilökohtaisten ehtojen tasolle. Samalla kerrotaan, että Varane on itse valmis siirtymään pois Madridista, mikäli henkilökohtaiset ehdot täyttyvät.

Varanea, joka saapui Madridiin Lensistä vuonna 2011, on ollut Real Madridin pitkäaikainen luottopuolustaja. 28- vuotias ranskalainen on jo pitkään muodostanut todella kovan toppariparin PSG:hen siirtyneen Sergio Ramosin kanssa. PSG:n on huhuttu myös olevan yhteydessä Varaneen ja tämän taustajoukkoihin.

United pyrkii välttämään saman kuin mitä tapahtui 2015 Sergio Ramoksen kanssa. Tällöinkin United sai luvan neuvotella Real Madridin topparin kanssa, mutta koska henkilökohtaisista ehdoista ei päästy sopuun, päätyi espanjalainen tekemään jatkosopimuksen Madridin kanssa.

Manchester Unitedin toppariosastolla olisi hyvin tilaa Varanen kaltaiselle huippupuolustajalle. Viime aikoina topparin paikoilla on nähty Harry Maguire ja Victor Lindelöf, mutta varsinkaan Lindelöfin esitykset eivät ole vakuuttaneet. Muita Unitedin kirjoilla olevia toppareita ovat Alex Tuanzebe, Phil Jones ja Eric Bailly.

Mikäli henkilökohtaisista ehdoista päästään sopuun, jatkuvat neuvottelut Real Madridin kanssa. Varanen nykyinen sopimus on viimeistä vuotta voimassa, joten jos Los Blancos haluaa topparistaan siirtokorvauksen, alkaa sillä olla viimeiset hetket käsillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset