Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

AS Roma neuvottelee saadakseen Alex Tellesin Manchester Unitedista

Alex Telles Romaan?
AOP

AS Roma, jota valmentaa nykyisin entinen Manchester United luotsi Jose Mourinho, on ollut yhteydessä Alex Tellesin edustajiin saadakseen Tellesin EM- kisoissa loukkaantuneen Leonardo Spinazzolan tilalle. Viime kesän Portosta siirtynyt Telles hankittiin kirittäjäksi Luke Shawlle, mutta Telles jäi todella vähälle peliajalle Shawn pelatessa loistavan kauden Unitedin vasempana puolustajana.

Akillesjänteensä kisoissa loukannut Spinazzola tulee olemaan kuukauden sivussa, joten tarvetta vasemmalle laitapakille Romassa on. Viime kaudella 9 kertaa valioliigassa esiintynyt Telles teki viime kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä 2024 vuoteen asti ulottuvan sopimuksen Unitedin kanssa ja sopimus sisältää option yhdestä lisävuodesta.

28 – vuotias brasilialainen nousi suuren yleisön tietoisuuteen pelatessaaan Portugalin pääsarjassa ja hän esiintyi siellä todella edukseen. Telles edusti Portoa vuodesta 2016 ja teki 129 esiintymisessään laitapakille kunnioitettavat 21 maalia. Hän on aiemminkin pelannut Italiassa sillä 2015-2016 kauden hän vietti lainalla Inter Milanissa pelaten 21 ottelussa. Vasenjalkainen Telles pelasi ennen siirtoaan Portoon Turkin suurseura Galatasarayssa, jossa hän saavutti Turkin Superliigan mestaruuden sekä kaksi Turkin cupin voittoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A