Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

EM – kisojen paras pelaaja PSG:n riveihin viiden vuoden sopimuksella

Gianluigi Donnarumma PSG:hen
AOP

Italian Euroopan mestari ja kisojen parhaaksi pelaajaksi valittu Gianluigi Donnarumma siirtyy viiden vuoden sopimuksella ranskalaiseen PSG:hen. Donnarumma siirtyy ranskaan ilmaisella siirrolla. 22- vuotias torjuja ei tehnyt uutta sopimusta neljätoistavuotiaasta asti edustamansa AC Milanin kanssa.

PSG:n kanssa tähtivahdin allekirjoituksesta taisteli muun muassa FC Barcelona. PSG:n kanssa tehty sopimus tuottaa Donnarummalle noin 12 miljoona euroa kaudessa, jonka päälle vielä mahdolliset menestysbonukset.

– Olen todella onnellinen siirtyessäni tähän ison seuraan. Koen olevani valmis uuteen haasteeseen ja kasvuun täällä. Pariisissa tahdon voittaa niin paljon kuin mahdollista sekä tuoda iloa seuran kannattajille.

Donnarumma lensi Pariisiin keskiviikkona ensimmäisen kerran viimeistelläkseen siirtonsa vain päiviä sen jälkeen, kun hän oli auttanut Italiaa voittamaan Euroopan mestaruuden. Kyseessä oli Italian ensimmäinen iso turnausvoitto 15 vuoteen. Donnarumma valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi hänen torjuessaan Italia voittoon ja muun muassa kahteen peräkkäiseen rangaistuspotkukilpailun voittoon, ensin välierässä ja sitten finaalissa. Samalla Donnarummasta tuli ensimmäinen maalivahti, joka on onnistunut voittamaan kaksi peräkkäistä rangaistuspotkukilpailua EM – tasolla.

Donnarumma on nuoresta iästään huolimatta jo hyvin kokenut maalivahti. AC Milanin edustusjoukkueessa hänellä on 251 esiintymistä, joista 88 nollapeliä.

PSG:n ilmaiset kesäsiirrot ovat tällä hetkellä todella hurjaa luettavaa. Ilmaisella siirrolla seuraan ovat tulleet tänä kesänä Donnarumman lisäksi entinen Real Madrid kapteeni Sergio Ramos sekä Liverpoolista saapunut Georginio Wijnaldum.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat