Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

José Mourinhon ensimmäinen hankinta AS Roma luotsina varmistunut – Joukkueen maalille Euroopan mestari Valioliigasta

Rui Patricio
AOP

AS Roman kesän ensimmäinen siirto on nyt varmistunut – seuraan siirtyy 33-vuotias maalivahti Rui Patrício Valioliigaseura Wolvesista. Roma tiedotti asiasta kotisivuillaan.

Wolverhamptonlaisseura tilittää maalivahdistaan noin 11,5 miljoonaa euroa. Sopimukseen sisältyy myös tuttuun tapaan erilaisia ehtoja Patrícion esityksiin sekä niin seuran kuin pelaajankin saavuttamiin tavoitteisiin liittyen. Patríciosta saaduilla varoilla Wolves pyrkii täyttämään maalivahdin paikan joukkueessaan vielä kesän aikana. Kohteena seuralla on Olympiakosin José Sá.

Patrícion sopimus uuden seuransa kanssa on kolmen vuoden pituinen eli kestää vuoteen 2024 saakka.

”Roma on suuri seura ja uusi haaste – olen innoissani ja pyrin auttamaan seuraa saavuttamaan tavoitteensa”, innostunut Patrício kertoi Roman tiedotteessa.

Portugalilaismaalivahti on Roman uuden valmentajan José Mourinhon ensimmäinen siirto. AS Roma vahvisti toukokuussa Mourinhon uudeksi valmentajakseen ja fanit ovat siitä lähtien odottaneet malttamattomina, että The Special One nähtäisiin tositoimissa. Mielenkiinnolla odotammekin, miten Mourinho lähtee joukkueen peliä muovaamaan.

Myös uusin siirto, Patrício, oli luonnollisesti innoissaan Mourinhon alaisuudessa pelaamisesta: ”José Mourinho on yksi maailman parhaista valmentajista ja olen innoissani saadessani työskennellä hänen kanssaan ja pyrkiä auttamaan joukkuetta kaikin mahdollisin keinoin”.

Patrício pelasi Wolvesissa vuodesta 2018 lähtien ja sitä ennen pitkään portugalilaisseura Sporting CP:ssä. Myös Portugalin maajoukkueen riveissä Patrício on ollut tuttu näky. Mies on torjunut Portugalin maalilla 97 kertaa ja oli mukana voittamassa joukkueen kanssa Euroopan mestaruutta vuonna 2016.

Roman toimitusjohtaja Tiago Pinto uskoo Patrícion kansainvälisen kokemuksen olevan joukkueen nuorille pelaajille hyvä esimerkki. ”Rui Patrício tuo mukanaan valtavan määrän menestystä monelta kaudelta Valioliigasta sekä useista peleistä Portugalin maajoukkueen kanssa.”

”Kun toivotamme hänet tervetulleksi seuraan, uskon, että joukkueen muut pelaajat hyötyvät pitkän kansainvälisen uran tehneestä maalivahdista.”

AS Roma varmisti myös jo, että Patrício tulee kantamaan selässään pelinumeroa 1. Seuran twitter-julkaisussa nähdäänkin kuvia portugalilaisesta uusi pelipaita päällään.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset