Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Suomalaisjoukkueiden mahdolliset europelivastustajat on arvottu – HJK saa mahdollisesti suomalaisväriä vastaansa

HJK Mestarien liiga karsinnat
AOP

Konferenssiliigan sekä Mestarien liigan kolmansien karsintakierrosten mahdolliset otteluparit on nyt arvottu. Näin myös suomalaisjoukkueiden mahdolliset vastustajat ovat selvillä.

Mestarien liigaan ainoana suomalaisjoukkueena karsiva HJK saattaa saada seuraavalla kierroksella vastaansa Glen Kamaran Glasgow Rangersin. Ensin HJK:n on kuitenkin voitettava Ruotsin Allsvenskanin mestari Malmö.

Haaste ei missään nimessä ole helppo, mutta vahvaa kautta pelaavalle HJK:lle täysin saavutettavissa. Vaikka HJK kärsikin aiemmin tällä viikolla kauden ensimmäisen tappionsa Veikkausliigassa sarjajumbo AC Oululle, on joukkueen peli muuten näyttänyt tällä kaudella vakuuttavalta.

Voittamalla Malmön, HJK varmistaisi itselleen vähintäänkin paikan Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Tappiollakin HJK:n ottelut kuitenkin jatkuisivat – sillä olisi edelleen mahdollisuus niin Eurooppa-liigan kuin konferenssiliigankin lohkovaiheeseen.

Mikäli HJK kärsii tappion Mestarien liigan toisella karsintakierroksella, saa se Eurooppa-liigassa vastaansa ottelupari Olympiakos – Neftci häviäjän.

Konferenssiliigan toisella karsintakierroksella jatkavat suomalaisjoukkueista KuPS sekä FC Honka. Mikäli joukkueet selvittävät toisen karsintakierroksen kunnialla, on kolmannen kierroksen mahdolliset vastustajat myös selvillä.

KuPS kohtaa toisella kierroksella ukrainalaisen Vorskla Poltavan. Tämän otteluparin voittaja saa sitten kolmannella kierroksella vastaansa joko kazakstanilaisen FC Astanan tai kreikkalaisen Aris Thessaloniki.

FC Hongalla olisi kolmannella karsintakierroksella vastassa joko FH Hafnarfjördur Islannista tai Rosenborg Norjasta. Ensin espoolaisten on kuitenkin selvitettävä slovenialainen NK Domžale.

Konferenssiliigan toisen kierroksen ottelut pelataan tällä ja ensi viikolla. Honka matkaa tiistaina 20.7. Domžalen vieraaksi ja KuPS kohtaa Vorskla Poltavan kotonaan torstaina 22.7. Otteluparien toiset osaottelut pelataan 29.7.

HJK puolestaan kohtaa Malmön ensin vieraissa keskiviikkona 21.7. ja sitten kotonaan tiistaina 27.7.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga