Seuraa meitä:

La Liga

Lähteet: Messille vihdoinkin sopimus! – Tiedossa merkittävä palkanalennus

Lionel Messi jatkosopimus
AOP

ESPN  julkisti keskiviikkona tiedon, että jalkapallon supertähti Lionel Messi ja FC Barcelona ovat päässeet viimein sopimusneuvotteluissa yhteisymmärrykseen. Sivuston lähteiden mukaan Messi on allekirjoittanut seuran kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen.

Katalonialaisseuralla ovat varat olleet äärimmäisen tiukilla viime aikoina ja myös Messi onkin suostunut sopimuksessaan huomattavaan palkanalennukseen. ESPN:n lähteiden mukaan Messin palkka olisi ensi kaudella jopa 50% pienempi viime kauteen verrattuna.

Argentiinalaisen sopimus Barcelonan kanssa päättyi kesäkuun loppuun ja mies olisikin ollut vapaa siirtymään myös muualle. Muun muassa Paris Saint-Germain ja Manchester City olivatkin miehestä huhujen mukaan kiinnostuneita. Erityisesti kun Messi ilmaisi jo noin vuosi sitten olevansa mahdollisesti halukas lähtemään Barcelonasta, pidettiin miehen siirtoa uuteen seuraan mahdollisena, kun sopimusta ei ensin Barcelonan kanssa syntynyt.

Barcelonan kanssa lähestulokoon kaiken mahdollisen saavuttanut Messi täydensi mitalikaappiaan myös maajoukkuetason mestaruudella, kun Argentiina voitti kauan odotetun Copa America mestaruuden viime viikonloppuna.

Mediassa spekuloitiinkin, että Copa America turnauksen jälkeen, Messin palattua takaisin Espanjaan, sopimusneuvottelut viimeisteltäisiin Barcelonan kanssa.

Bacelonan presidentti Joan Laporta ja valmentaja Ronald Koeman ovat ollet koko ajan vakuuttuneita siitä, että argentiinalainen pysyy seurassa. Barcelonan odotetaan julkistavan virallisesti sopimus lähipäivinä.

Messin uuden sopimuksen sekä kesän hankintojen myötä, on seuralla vielä tehtävää, jotta talousasiat saadaan kuntoon. Seura on kesän aikana hankkinut muun muassa Sergio Agueron, Memphis Depayn, Eric Garcian sekä Emerson Royalin, joten leikkauksia on myös tehtävä. Seura saattaakin vielä mahdollisesti myydä esimerkiksi Antoine Griezmannin.

Viisivuotisen pelaajasopimuksen myötä 34-vuotias Messi viettää siis mitä luultavammin koko ammattilaisuransa Barcelonan paidassa. Parhaillaan perheensä kanssa lomaileva Messi, palaa Barcelonan vahvuuteen myöhemmin kesällä, kun joukkue alkaa valmistautumaan elokuun puolessa välissä koittavaan LaLiga avaukseen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga