Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Kilpailu Englannin maajoukkue maalivahdista kuumenee – ensimmäisistä tarjouksista kieltäydytty

Useampi seura haluaisi riveihinsä Sam Johnstonen
AOP

Viime kauden päätteeksi West Bromin loppukiri ei riittänyt, vaan joukkue palasi Englannin toiselle sarjatasolle Mestaruusliigaan. Nyt seuran parasta pelaajaa havittelee Valioliigassa säilyneet seurat.

Muuten alisuoriutuneen West Bromin joukkueesta löytyi yksi selkeä helmi, nimittäin maalivahti Sam Johnstone. Mies vakuutti kauden aikana maalilla niin, että pääsi mukaan myös Englannin EM-joukkueeseen.

Nyt useampikin seura olisi kiinnostunut 28-vuotiaasta maalivahdista, joka varmasti haluaisi pelata ensi kaudella Valioliigassa.

Ensimmäisenä viralliseen kaupantekoon on nähtävästi ehtinyt West Ham. The Athletic uutisoi, että West Brom on kieltäytynyt West Hamin ensimmäisestä tarjouksesta, joka oli selkeästi alle heidän oman hinta-arvionsa. Miehestä tullaan todennäköisesti toivomaan ainakin yli 10 miljoonan punnan siirtosummaa.

10 miljoonan hintalappu on kohtuullinen sillä Johnstone oli viime kaudella eniten torjuntoja tehnyt maalivahti Valioliigassa. Tämän takia onkin todennäköistä, että West Brom ei suostu taipumaan hinta-arviostaan, vaikka maalivahdin sopimusta on jäljellä enää vuosi.

Vaikka West Hamin siirtobudjetti on rajallinen, on myös rikkaammat seurat kiinnostuneita Johnstonesta. Koska West Hamin siirtobudjetti on rajallinen saattaa seura tiputtautua pois leikistä jo nyt ensimmäisen tarjouksen jälkeen. Tämä kuitenkin jättäisi miehen ihailijoiden joukkoon ainakin lontoolaisseurat Arsenalin ja Tottenhamin.

Arsenalin maalivahti Bernard Leno saattaa olla lähtemässä seurasta, joka jättäisi seuran ykkösmaalivahdin paikan täysin avoimeksi. Tottenhamin maalivahdit Hugo Loris ja Joe Hart, taas ovat kummatkin 34-vuotiaina jo uransa loppupuolella. Seura kaipaisikin mahdollisesti uutta ykkösmaalivahdin manttelinperijää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset