Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Chelsea valmis tarjoamaan pelaajia vaihdossa Hålandista – Dortmund ei lämpeä siirrolle

Erling Håland
AOP

Chelsea ei ole peitellyt kiinnostustaan Dortmundin norjalaista hyökkääjätähti Erling Hålandia kohtaan, vaan on avoimesti kertonut miehen olevan seuran kesän hankintojen päätavoite.

Seuran omistaja, venäläismiljonääri Roman Abramovich, on niin ikää halukas norjalaisen supertähden tuomaan Stamford Bridgelle ja onkin kerännyt kokoon miehen ostoa varten vaadittavan summan. Halvalla norjalaishyökkääjä ei irtoa, sillä Dortmundin on huhuttu ilmoittaneen miehen hintalapuksi noin 175 miljoonaa euroa.

Chelsea olisi tämän kuitenkin 20-vuotiaasta nuorukaisesta valmis maksamaan. Seura on pyrkinyt tekemään tarjouksestaan vielä houkuttelevamman ja on huhujen mukaan valmis tarjoamaan diiliin mukaan siirtosumman lisäksi mahdollisesti pelaajia.

Chelseassa vaihtopenkin puolelle valahtanut Tammy Abraham voisi olla yksi mahdollinen diiliin sisällytettävä pelaaja. Chelseakasvatti Abraham ei joukkueen manageri Thomas Tuchelin alaisuudessa ole saanut kovinkaan paljoa peliaikaa ja olisi mitä luultavammin siirtymässä kesällä muualle.

Chelsealla on kesän siirtoikkunan aikaan selkeänä tavoitteena joukkueen hyökkäyspään vahvistaminen. Vaikka joukkue Mestarien liigan onnistuikin voittamaan, on sen maalinteko takunnut hieman viime kaudella. Seuran viime kesän hankinta Timo Werner, ei ole aivan toivotulla tavalla maalintekijän saappaita täyttänyt.

Dortmund ei ole vielä toistaiseksi ainakaan osoittanut olevansa kovinkaan innokas Hålandia myymään ja seura onkin jo muun muassa SkySportsin lähteiden mukaan hylännyt Chelsean tarjouksen.

Dortmund voisi Hålandin myymällä tilittää kesän siirroista melkoisen summan voittoa. Erityisesti kun seura on jo Jadon Sanchon myynyt noin 85 miljoonalla eurolla Manchester Unitediin aiemmin kesällä. Edes hurja siirtosumma tai siirrosta saatavat pelaajat eivät näytä Dortmundin seurajohtoa lämmittävän.

Muun muassa Metro UK:n lähteiden mukaan Dortmundin kanta siirrosta ei ole muuttunut Chelsean tarjouksen myötä. Seuran liikunnallinen johtaja Sebastian Kehl kumosi väitteet, että seura olisi norjalaista myymässä.

”Olen kuullut muuttuneesta tarjoussummasta, mutta meidän osaltamme mikään ei ole tässä asiassa muuttunut.”

”Erling on ehdottomasti osa ensi kauden suunnitelmiamme – tämä on hänen ja hänen avustajiensa kanssa selkeästi kommunikoitu.”

”Hän (Håland) haluaa keskittyä jalkapallon pelaamiseen – hän on nälkäinen ja haluaa iskeä meille lisää maaleja ensi kaudella.”

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset