Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

EM-voittajia siirtymässä Valioliigaan? – kiinnostus kahteen pelaajaan korkealla

Locatelli juhlimassa maalia
AOP

Italia vei pidemmän korren Englannista EM-finaalissa, mutta vaikka pettymys oli koko maalle rankka, kelpaisivat voittajajoukkueen pelaajat hyvin Englannin Valioliigan joukkueille.

Erityisesti Italian EM-joukkueen lahjakkaat nuorukaiset kiinnostaisivat keskikentälle vahvistuksia etsiviä Liverpoolia ja Arsenalia.

Liverpool kaipaa täsmävahvistusta

Liverpool etsii korvaajaa Georginio Wijnaldumille, joka lähti sopimuksensa päätteeksi Barcelonaan. Nyt italialaislehti La Repubblica raportoi, että Liverpool valmistautuu tekemään 60 miljoonan punnan tarjousta Inter Milanin Nicolo Barellasta.

Inter Milan voitti viime kaudella Italian Serie A:n mestaruuden, mutta on syvässä rahallisessa ahdingossa, joka johti myös valmentaja Antonio Conten eroon kauden päätteeksi. Samat ongelmat saattavat pakottaa seuran myymään myös tähtipelaajansa.

24-vuotias Nicolo Barella on luova keskikentän pelaaja, joka teki kolme maalia ja syötti seitsemän mestaruuskaudella. Pelaajan tärkein vahvuus on kuitenkin pelin avaaminen tarkoilla syötöillä ja läpijuoksuilla.

Arsenal haluaa rakentaa joukkuetta nuorten pelaajien ympärille

Arsenalissa taas on käynnissä isompi uudelleenrakennus. Keskikentältä on lähtenyt jo Dani Ceballos ja Matteo Guendouzi. Tämän lisäksi myös Granit Xhaka on todennäköisesti matkalla ulos.

Mikael Arteta haluaisikin football.londonin mukaan vahvistaa keskikenttäänsä Italian maajoukkueen Manuel Locatellilla. Miehestä olisi kiinnostunut myös Juventus.

23-vuotias Locatelli pelaa tällä hetkellä Serie A:n Sassuolossa, ja Arsenal on jo tehnyt ensimmäisen virallisen tarjouksensa. Nuorukaisen vahvuuksiin lukeutuvat tarkat syötöt pitkällekin ja kyky pitää palloa tiukoissa tiloissa. Tämän lisäksi keskikenttäpelaajan taktinen ymmärrys on korkealla tasolla ja mies sijoittautuu hyvin myös puolustaessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset