Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Entinen Englannin maajoukkue pelaaja ilmaiseksi Leicesteriin – ”Haaste jota toivoin”

Ryan Bertrand siirtyi Leicesteriin ilmaiseksi
AOP

Leicester City on vahvistanut puolustuspäätään hankkimalla vasemman laitapuolustajan ilmaisella siirrolla Southamptonista.

Ryan Bertrand ehti pelata Southamptonin paidassa seitsemän vuotta, joiden aikana kerkesi pelaamaan 240 ottelua. Laitapuolustajan sopimus Southamptonin kanssa kuitenkin loppui tänä vuonna, ja mies ei halunnut jatkaa sopimusta vaan sen sijaan halusi kokeilla vielä jotain uutta urallaan.

”Leicesterille pelaaminen on minulle mahdollisuus täyttää niitä tavoitteita mitä minulla on vielä uralleni. Olen todella iloinen. Leicester on rakentanut jotain aivan mahtavaa viime vuosina, erityisesti Brendan Rodgersin saavuttua.”

Edellisellä kaudella Rodgers johdatti Leicesterin toiseen peräkkäiseen viidenteen sijaan. Vaikka tulos jäi varmasti kaivelemaan joukkuetta, joka vietti lähes koko kauden Mestarienliiga paikoilla, on Leicester ehdoton top-4 haastaja myös ensi kaudella.

31-vuotias Bertrand oli myös osa Englannin EM-kisajoukkuetta vuonna 2016, ja on pelannut maajoukkuepaidassa 19 ottelua. Bertrand on pelannut myös Chelsean paidassa ja oli kentällä kun joukkue voitti Mestarienliigan finaalin vuonna 2012.

Leicesterille vasemman laitapakin hankinta oli tärkeä vahvistus, sillä joukkueesta löytyi tätä ennen vain yksi luonnollinen vasen laitapakki, nuori 20-vuotias Luke Thomas. Bertrandin saapuminen tuokin vasemmalle laidalle kaivattua kilpailua, syvyyttä ja parempaa mahdollisuutta kierrättää joukkuetta kiireisen kauden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset