Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Espanjalaislähteet: Ancelotti haluaisi tuoda Mohammed Salahin Real Madridiin

Ancelotti haluaisi Salahin Madridiin
AOP

Real Madrid haluaa unohtaa viime kauden pokaalittoman kauden ja on valmis tekemään isojakin hankintoja vahvistaakseen rivejään.

Madridilaisten ykköskohde jo pidempään on ollut ranskalainen Kylian Mbappé. Kuitenkin espanjalainen Fichajes raportoi, että Real Madridin uusi valmentaja Carlo Ancelotti olisi kiinnostunut tuomaan Mohammed Salahin Madridiin, jos kauppaa Mbappésta ei onnistuta käymään.

Real Madridilla ei tule olemaan aivan normaali kesä siirtoikkunan parissa, joukkue on nimittäin rahallisesti tiukoilla koronavuoden jäljiltä. Jos isoja hankintoja halutaan tehdä, on pelaajia pakko myös pystyä myymään pois.

Ancelotti tietää tilanteen, mutta on kuitenkin ilmoittanut joukkueen johdolle, että hyökkäyspään vahvistuksia tarvittaisiin. Jos ei 22-vuotiasta Kylian Mbappéa niin 29-vuotias egyptiläinen Mohammed Salah. Valmentaja uskoo, että Karim Benzema tarvitsee itselleen vahvemman kärkipään parin, kun mitä olisi tarjolla omasta takaa.

Nähtävästi italialaisvalmentaja ei luota täysin tämän hetken nuoriin vaihtoehtoihinsa Marco Asensio, Rodrygo ja Vinícius Junior. Joukkueen palkkalistoilta toki löytyy myös veteraanit Eden Hazard ja Gareth Bale, mutta kummankin tulevaisuus Madridissa on yhä iso mysteeri.

Kauppaa tukee se, että Salah on jo aikaisemmin ilmoittanut halunsa lähteä Liverpoolista. Onkin hyvin mahdollista, että Jurgen Klopp ei halua pitää pelaajaa, jos hän on tyytymätön Anfieldilla. Salahin Liverpool voisi korvata esimerkiksi Italian maajoukkue miehellä Domenico Berardilla tai Tanskan väreissä vakuuttaneella nuorella Mikkel Damsgaardilla. Rahaa siirrosta jäisi varmasti myös muihin hankintoihin

Salahilla on vain kaksi vuotta sopimuksessaan jäljellä, joka saattaisi myös tehdä hänestä edullisemman hankinnan kuin kenestäkään muusta Euroopan ehdottomista tähtipelaajista. Vaikka Liverpoolilla oli epätasainen kausi, paukutti Salah silti 31 maalia 53 ottelussa. Karim Benzeman kanssa mies varmasti loisikin vaarallisen hyökkäysparin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset