Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Hamin floppihankinta palautettiin takaisin Roomaan

Felipe Anderson
AOP

West Hamin keskikenttäpelaaja Felipe Anderson palaa takaisin vanhaan seuraansa Lazioon. West Ham tiedotti tapauksesta kotisivuillaan.

Valioliigaseura West Ham tiedotti perjantaina pääseensä sopimukseen Serie A seura Lazion kanssa Andersonin paluusta Italiaan.

Lontoolaisseura osti Andersonin vuonna 2018 juurikin Laziosta melko kalliiseen hintaan. Seura maksoi brasilialaisesta tuolloin noin 36 miljoonan puntaa, joka oli silloin myös sen seurahistorian kallein siirto.

Suuren siirtosumman ja hyvien Lazio-esitysten perusteella Andersonilta odotettiin Hammers paidassa suuria. Brassi ei kuitenkaan ole West Hamissa pystynyt odotuksiin vastaamaan – pelaamissaan 73 ottelussa, mies onnistui maalinteossa 12 kertaa.

Viime kauden brasilialainen vietti lainalla Portugalin pääsarjaa pelaavassa FC Portossa. Siellä esiintymisiä miehelle kertyi 10.

Omilleen West Ham ei siirrolla pääse, sillä siirtosumman takaisin Lazioon on kerrottu olevan noin 4 miljonaa puntaa. Sopimukseen sisältyy kuitenkin 50% jälleenmyyntipalkkio, mikäli Lazio päättää mihen vielä myydä eteenpäin. Anderson muistetaan kuitenkin mitä luultavammin West Hamissa kalliina floppihankintana.

West Ham halusi kuitenkin miehen myydä, jotta se saa hieman kerättyä kasaan siirtobudjettia uusia pelaajahankintoja varten. Seuran on huhuttu mahdollisesti olevan halukas myymään myös Ukrainan maajoukkuekapteeni Andriy Yarmolenkon sekä argentiinalaisen Manuel Lanzinin.

David Moyesin tavoitteena on uusilla pelaajahankinnoilla kehittää joukuetta, joka voi tulevalla kaudella taistella tosissaan myös europelipaikoista. West Ham pelasi viime kaudella hienon kauden Valioliigassa sijoittuen lopulta sarjataulukossa kuudenneksi.

Vaikka Andersonin aika West Hamissa olikin selvästi pettymys, toivotti seura miehelle kuitenkin kaikkea hyvää jatkoon ja kiitteli tätä kuluneista vuosista.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä

”Voimme vahvistaa, että olemme päässeet sopimukseen, jolla Felipe Anderson siirtyy Lazioon pysyvällä siirrolla.”

”Kiitos kaikista yrityksistäsi ja onnea tulevaan, Felipe!”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset