Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Brighton tehnyt valtavan hankinnan – saattaa olla Valioliigan pisin pelaaja ikinä

Kjell Scherpen pelaa ensi kaudella Brightonin riveissä
AOP

Konservatiivisesta rahankäytöstään paremmin tunnettu Brighton on aloittanut kesän kaupanteon suurilla ostoksilla ja tähtäimessä on vielä muitakin nimiä.

Brightonin kesän suurin hankinta on varmasti nyt paketissa, ainakin jos katsotaan pelkkää fyysistä kokoa. Brighton on nimittäin hankkinut Ajaxista Kjell Scherpen jolta löytyy vartta 2,04 metriä. Maalivahdin paikkaa pelaavalla 21-vuotiaalla onkin vain lyhyt 40 senttimetrin kurotus ylärimaan, joten peittävyyttä mieheltä löytyy.

Jos ja kun Scherpe saa kauden mittaan ensimmäiset peliminuuttinsa, tulee hänestä Valioliigan historian pisin pelaaja. Paikan ennätyskirjoissa hänen kanssaan jakaisi aikaisemmin Valioliigassa pelanneet maalivahti Costel Pantilimon ja hyökkääjä Lacina Traore.

Nuorukainen kuuluu myös Hollannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuemiehistöön ja Brightoniin hän tulee ennen kaikkea tuomaan kilpailua ykkösmaalivahti Robert Sanchezille. Valmentaja Graham Portter kommentoi uutta pelaajaansa:

”Olemme pitkään monitoroineet häntä ja hänellä on pelaajana paljon hyviä ominaisuuksia. Pituutensa lisäksi uskomme, että hän tulee työskentelemään todella kovasti parantaakseen pelinsä muita osa-alueita, kunhan hän ensin tottuu englantilaiseen jalkapalloon.”

Vaikka nuorukainen on ennen kaikkea vielä hiomaton timantti, on hänellä myös kokemusta isoista peleistä. Viime vuonna Ajaxin ykkösjoukkueessa neljä peliä pelannut Scherpen muun muassa aloitti AS Romaa vastaan Eurooppa liigassa.

Toinen pelaaja, jota Brighton havittelee kesän siirtoikkunassa Sussex Liven raportin mukaan, on japanilainen 24-vuotias Kaoru Mitoma. 2,5 miljoonan punnan arvoinen laitahyökkääjä voisi joidenkin mukaan kehittyä jopa Takumi Minaminoa paremmaksi hyökkääväksi pelaajaksi. Viime kaudella Mitoma teki 12 maalia ja 5 syöttöä Japanin J1 liigassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset