Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Haluaako Markku Kanerva jättää Huuhkajat? – haaveilee ulkomailla valmentamisesta

Markku Kanerva
AOP

MTV Urheilu julkaisi uutisen Markku Kanervan tulevaisuuden suunnitelmista. Suomen jalkapallojoukkue Huuhkajien päävalmentaja myönsi, että ulkomailla valmentaminen kiinnostaisi tätä.

Kanerva otti vuonna 2016 Huuhkajien ohjat käsiinsä ja on tehnyt joukkueen kanssa siitä lähtien hyvää työtä – pitkä panostus ja tehty työ huipentuivat tämän kesäisiin EM-kisoihin. Arvokisapaikka oli Huuhkajien historian ensimmäinen ja, vaikka kisat alkulohkoon päättyivätkin, sytytti kisapaikka koko Suomen kansan sydämissä jälleen palon jalkapallolle.

Kanervan sopimus Huuhkajien peräsimessä kestää ensi vuoden loppuun asti ja mies kertoikin MTV Urheilulle olevansa täysin sitoutunut parhaillaan käynnissä olevaan MM-kisa projektiin. Joukkue karsii parhaillaan ensi vuonna pelattaviin Qatarin MM-kisoihin.

”Olen sitoutunut tähän sopimukseen, joka loppuu ensi vuonna. En voi sanoa, että ei koskaan. Jos tulee tarpeeksi houkutteleva tarjous, niin sitten. Viedään tämä MM-projekti loppuun ja toivotaan, että päättyy Qatarin MM-kisoihin.”

Maajoukkueen valmentamisesta ehdottomasti nauttinut Kanerva haikailee kuitenkin hieman seurajoukkueen arkea. Seurajoukkueessa valmentaja pääsee enemmän osaksi pelaajien kanssa jokapäiväistä tekemistä, jota Kanerva kertoi hieman kaipaavansa.

”Kaipuu päivittäiseen toimintaan pelaajien kanssa. Siitä me valmentaja tykätään. Pääsee pelaamaan pelejä, tekemään töitä joukkueen kanssa, aistimaan pukukoppielämää lähes päivittäin.”

”Siitä sai hyvän kokemuksen kisoista, se oli luksusta ja tunsi itsensä vähän kuin seurajoukkuevalmentajaksi. Se oli makeeta. Totta kai se on kuluttavaa, mutta sitä ehkä tässä kaipaa.”

Tämän tarkemmin Kanerva ei kuitenkaan avannut, mitä seurajoukkuetta mies haluaisi mahdollisesti tulevaisuudessa valmentaa. Ulkomaille Kanerva kuitenkin kertoi mahdollisesti haluavansa.

”Katsotaan, mitä tulee tullessaan, mutta olisi ihan kiva valmentaa ulkomailla.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat