Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

KuPS pisti kunnon maalikarkelot pystyyn Konferenssiliigan karsinnoissa – kolme suomalaisjoukkuetta jatkaa europeleissä

KuPS Konferenssiliiga
AOP

Kuopion Palloseura peleasi Konferenssiliigan ensimmäisen karsintakierroksensa toisen osaottelun armenialaista Noahia vastaan torstaina. Otteluparin toinen osaottelu pelattiin KuPS:n kotikentällä Kuopiossa.

Kuopiolaiset ottivat katkerasti takkiin 1-0 ensimmäisessä osaottelussa vieraissa. Joukkue lähti toiseen osaotteluun kuitenkin täysin erilaisella iskulla ja voitti sen lopulta murskaluvuin 5-0. Otteluparin yhteistulos on siis 5-1 KuPS:lle, joka tarkoittaa, että kuopiolaiset etenevät karsinnoissa seuraavalle kierrokselle.

KuPS pelasi jo ensimmäisen puoliajan aikana armenialaiset lähestulkoon lopullisesti pelistä pois ja kaunistelivat vielä toisella puoliajalla loppulukemia.

Urho Nissilä avasi kuopiolaisten maalihanat 14 minuutin pelin jälkeen ja laukoi isännät johtoon upealla vapaapotkulla. Venezuelalaispakki Daniel Carrillo pääsi noin puolen tunnin pelin kohdalla siirtämään KuPS 2-0 johtoon Anton Popovitchin esityöstä.

Ensimmäisellä puoliajalla onnistuivat myös KuPS kärkipelaaja Aniekpeno Udoh sekä joukkueen laitapuolustaja Henry Uzochokwu. Kuopiolaiset pääsivät tauolle siis turvallisen tuntuisessa 4-0 johdossa.

Toisella puoliajalla tappioasemasta lamaantuneet armenialaiset eivät saaneet oikein minkäänlaista kiriä aikaiseksi. Brassihyökkääjä Lucas Rangel pääsi vielä ottelun viimeisellä varsinaisella peliminuutilla viimeistelemään loppulukemat 5-0.

KuPS:an eurotaival jatkuu jo heti viikon päästä 22.7. Konferenssiliigan seuraavalla karsintakierroksella vastus kovenee kuitenkin huomattavasti, sillä tulevana torstaina kuopiolaiset saavat isännöidä ukrainalaista FC Vorskla Pultavaa.

Konferenssiliigassa suomalaisseuroista myös FC Honka etenee jatkoon. Espoolaisseura voitti färsaarelaisen Runavikin yhteismaalein 3-1. Otteluparin ensimmäinen osaottelu Espoossa oli maaliton, mutta vieraissa Honka onnistui paremmin.

FC Inter oli suomalaisseuroista ainoa, jonka tie europeleissä tyssäsi heti ensimmäisellä kierroksella. Turkulaiset pelasivat unkarilaisen Puskas-akatemian kanssa ensimmäisen osaottelun tasan 1-1, mutta torstai-iltana unkarissa tuli ikävästi 0-2 takkiin.

Europeleissä pelaavista suomalaisjoukkueista HJK varmisti myös jo paikkansa Mestarien liigan seuraavalle karsintakierrokselle. HJK:lla on niin ikää kova vastus vastassa ensi kierroksella, sillä se saa vastaansa Ruotsin pääsarjan Allsvenskanin mestarin Malmön. Vaikka HJK:n tie Mestarien liigassa ja Eurooppa liigassa tyssäisikin seuraavan otteluparin myötä, on sillä kuitenkin hyvät mahdollisuudet päästä Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut