Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Antoine Griezmann alennusmyynnissä – Barcelonalla ei ole varaa palkanmaksuun

Antoine Griezmann on alennusmyynnissä
AOP

Antoine Griezmannin agentit ovat tavanneet Englannissa Valioliigajoukkueiden seurajohtoa ja ilmoittaneet, että miehen saisi ostettua kesällä alennushintaan.

Vaikka Barcelona haluaisi myydä miehen ulkomaille todennäköisin siirtokohde Barcelonassa pelaavalle 30-vuotiaalle Antoine Griezmannille on hänen vanha seuransa Atletico Madrid. Vaihdossa Griezmannin kanssa toiseen suuntaan Atletico Madrid olisi valmis lähettämään keskikenttäpelaajansa Saul Niguezin.

Barcelona haluaisi mieluiten myydä ranskalaisen kokonaan La Ligan ulkopuolelle, että mestaruuskilpailijat eivät saisi vahvistuksia. Eikä tämä ole ihme, sillä viime kaudella ylimääräiseksi tuomitun 75 miljoonalla punnalla ostetun Luis Suárezin annettiin siirtyä ilmaiseksi Atletico Madridiin. Kauden päätteeksi Atletico Madrid juhli La Ligan mestaruutta uruguaylaisen johdolla, joka tykitteli 21 maalia.

Nyt Barcelona pelkää saman tapahtuvan uudestaan, mutta on kuitenkin päättänyt, että Griezmann on pakko saada pois palkkalistoilta. Näillä säästöillä Barcelonalla on varaa pitää Lionel Messi ja pysyä ”Fair Play” finanssivalvonnan raamien sisällä.

Barcelona onkin päättänyt tarjota Griezmannia alennushintaan Valioliigajoukkueille, estääkseen viime vuoden virhearvion uudestaan. 90min raportin mukaan ainakin Chelsealle, Manchester Citylle ja Liverpoolille on ilmoitettu, että miehen saisi tänä kesänä ostettua halvalla. Miestä on tarjottu myös Juventukselle, Bayern Munichille ja Paris Saint-Germainille.

Katalaanit tulevat varmasti ottamaan kaupassa isosti takkiin, sillä mies siirtyi aikoinaan Barcelonaan 107 miljoonalla punnalla. Joukkueen on kuitenkin karsittava palkkamenoistaan, joten vaihtoehtoja miehen myynnille ei ole.

Jos muita ostajia ei löydy, Barcelona joutuukin ensi kaudella pelkäämään minkälaista tuhoa parivaljakko Griezmann-Suárez tulee kylvämään Atletico Madridin paidoissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset