Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Leeds yrittää hankkia Sanchon syrjäyttämän Manchester United miehen

Daniel James

Jalkapallojournalisti Phil Hay kertoi podcastissaan, että Leeds United olisi kiinnostunut hankkimaan Daniel Jamesin riveihinsä Manchester Unitedista.

Leeds luotsi Marcelo Bielsa on jo pidempään ihannoinut vikkeläjalkaista laitapelaajaa, Daniel Jamesia. Mahdollista siirtoa pois Manchester Unitedista kesän aikana tukisi myös moni muu asia.

Ensinnäkin Leedsillä on selkeästi paljon kunnianhimoa kesän siirtoikkunassa, kun Bielsa lähtee jahtaamaan parannusta viime kauden 9. sijaan Valioliigassa. Leeds onkin tehnyt jo kauppaa isojen seurojen kanssa. Junior Firpo siirtyi Leedsiin Barcelonasta ja Jack Harrisonin lainasopimus Manchester Citystä saatiin muutettua pysyväksi siirroksi. Näin ollen ei olisi tyystin yllättävää, jos Leeds onnistuisi seuraavaksi kaappaamaan Daniel Jamesin.

Bielsa yritti saada Jamesin lainalla Leedsiin jo viime kaudella, mutta tällöin Ole Gunnar Solskjaer ei ollut innostunut päästämään 23-vuotiasta laitalinkkiään lähtemään. Jadon Sanchon saapuminen pitkän siirto saagan pääteeksi Old Traffordille on kuitenkin saattanut muuttaa yhtälöä.

Manchester United saattaisi myös kaivata myynnistä saatavaa rahaa, sillä joukkue on käyttämässä isoja summia kesän aikana. Joukkue on nimittäin myös siirtoneuvotteluissa Real Madridin Raphael Varanen ja Atletico Madridin Kieran Trippierin kanssa. Jamesin myynnillä Manchester United voisikin tasoittaa tilejään ennen kauden alkua. Leedsin omistajilta taas löytyy rahaa ja he ovat myös valmiita sijoittamaan joukkueeseensa, jos Marcelo Bielsa niin suosittelee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset