Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

HJK:lle shokkitappio Veikkausliigassa – pisteet ryöväsi sarjajumbo AC Oulu

AC Oulu vs HJK
AOP

Veikkausliigan sarjataulukon jumbo AC Oulu isännöi lauantaina sarjakärki HJK:ta. Altavastaajana otteluun lähteny Oulu nappasi lopulta ansaitulla 2-1 voitolla pisteet mukaansa. HJK puolestaan kärsi Veikkausliigakautensa ensimmäisen tappion shokeeraavasti sarjajumbolle.

AC Oulu on tehnyt kesän siirtoikkunan aikana hyviä ja fiksuja hankintoja. Kaikki viisi hankintaa olivatkin mukana illan ottelussa ja myös Oulun molemmat maalit merkittiin uusille hankinnoille.

Oulu otti heti ottelun alussa johtoaseman haltuunsa. Kulmapotkun jälkitilanteessa pallo jäi Oulun haltuun ja Sergei Eremenko pääsi laittamaan pallon kohti HJK maalia. HJK:n maalilla Hugo Keto onnistui kuitenkin nyrkkeilemään pallon pois. Pallo putosi kuitenkin suoraan Oulun uuden hankinnan Dennis Salanovićin jalkaan, joka pääsi laukomaan ensimmäisen maalinsa Oulun väreissä.

HJK:n Atomu Tanaka tasoitti ottelun 75. minuutin kohdalla. Purkupalloon päässyt Tanaka laukoi kuudentoista tuntumasta ja kimmokkeen ottanut laukaus painui lopulta Oulun verkkoon.

Vain kahta minuuttia myöhemmin Oulu onnistui kuitenkin yllättämään HJK:n jo toistamiseen. Oulun keskityksestä HJK pakki Luis Carlos Murillo pelasi pallon osoitteettomasti oman maalin edustalle ja siihen pääsi ensimmäisenä nigerialainen Lucky Opara, joka puski isännille voittolukemat 2-1.

Raatti Stadiumilla nähtiin viihdyttävä ottelu, josta isäntä AC Oulu otti aivan ansaitusti kolme pistettä. HJK:n pelistä oli havaittavissa huolimattomuutta sekä hieman hermostuneisuutta – syötöt eivät aivan napsuneet kohdilleen ja kaverille annettiin ”helpot” maalit.

HJK:n Valtteri Moren totesikin ottelun jälkeen, ettei HJK:n illan esitys ollut alkuunkaan riittävän hyvä. ”Ei ollut hyvä matsi meiltä. Ei ole paljoa sanottavaa – huono matsi.” Mies ei kuitenkaan joukkueen heikkoa esitystä laittanut viime viikkojen europelien ja tiiviin matkustusaikataulun piikkiin.

Mitään ei myöskään oteta pois Oulun vahvalta esitykseltä. Vaikka molemmissa maaleissa hieman HJK puolustus hölmöili, oli voitto sekä maalit täysin ansaittuja. AC Oulu pelasi myös joukkueena illan ottelussa paremmin. Vaikka sillä olikin kentällä monta uutta pelaajaa, ei se joukkueen otteista näkynyt. Oululaisilta on lupa odottaa myös loppukaudella vahvoja otteita, kunhan uudet pelaajat pääsevät entistä paremmin osaksi tiimiä.

HJK saa tappiosta huolimatta pitää turvallisen tuntuisesti sarjan johtopaikkansa, kun Oulu puolestaan pääsee kapuamaan ainakin hetkellisesti jumbosilta pois.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga