Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Ranskalaistähti Olivier Giroudin tuleva seura ja uusi pelinumero ovat nyt selvillä

Olivier Giroud

Olivier Giroudin siirto Chelseasta Serie A:han AC Milaniin on viimein virallistettu. Milanolaisseura tiedotti asiasta lauantaina.

34-vuotiaan rankalaistähden siirtoa on pohjustettu kulisseissa jo pidemmän aikaa ja sitä on pidetty jo ennen sen virallistamista lähestulkoon varmana. Giroud matkasi perjantaina Milanoon seuran lääkärintarkastukseen, jonka jälkeen siirto virallistettiin.

Mestarien liigaan seitsemän kauden tauon jälkeen ensi kaudella palaava AC Milan ilmoitti asiasta innoissaan lauantaina. ”AC Milan on innoissaan ilmoittaessaan Olivier Jonathan Giroudin pysyvän siirron seuraan Chelseasta.”

Seura ei ole antanut ranskalaisen sopimuksesta vielä tarkempia speksejä, mutta italialaismedioiden mukaan sopimus olisi kaksivuotinen. Giroud tulee kantamaan uudessa paidassaan pelinumeroa 9.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä

Giroud julkaisi perjantaina twitter-tilillään viestin, jossa hän kiitteli vuolaasti Chelsea-faneja sekä joukkuetta ja seuraa kuluneista vuosista ja yhteisistä saavutuksista.

”Kaikille sinisille, joukkuekavereilleni, valmentajilleni sekä koko seuralle – valtava kiitos näistä erityisestä hetkistä. Aloitan uuden matkani kevein ja onnellisin sydämin.”

“Yhteiset voittomme FA cupista, Eurooppa liigasta sekä Mestarien liigasta ovat olleet loisteliaita.”

Ranskalaistähden odotetaan asettuvan AC Milanin rotaatiossa ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovicin pelipaikalle toiseksi vaihtoehdoksi. Ruotsalaistähti toipuu vielä polvileikkauksesta, eikä ole vielä varmuudella pelikunnossa, kun Serie A polkaistaan käyntiin muutaman viikon päästä.

Menestyksekkäällä urallaan Giroud voitti Ranskan pääsarjan Ligue 1:n Montpellierin kanssa vuonna 2012, ennen siirtymistään Valioliigaseura Arsenaliin. Arsenalissa ranskalaistähti pelasi kuusi kautta, voittaen Gunners-paidassa muun muassa kolme FA cup mestaruutta ennen siirtoaan toiseen lontoolaisseuraan Chelseaan.

Chelseassa Giroud iski 39 maalia pelaamissaan 119 ottelussa, mutta on viime aikoina valunut auttamatta vaihtopenkin puolelle. Thomas Tuchelin alaisuudessa peliaikaa ei ole ranskalaiselle kovinkaan paljoa siunaantunut, jonka uskotaankin oleva päälimmäinen syy miehen halukkuudelle lähteä seurasta.

Chelsea kiitti Giroudia instagramissa kuluneista vuosista ja toivotti tälle onnea tulevaan.

”Kiitämme Olivieria hänen palveluistaan ja toivotamme hänelle ja hänen uralleen kaikkea hyvää tulevaisuudessa.”

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset