Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenaliin kaksi kovaa puolustuspään vahvistusta – toinen teki jo ensimmäisen maalinsa

Ben White
AOP

Lontoossa on päästy kaupanteon makuun, kun Arsenal on vahvistellut joukkuettaan kahdella puolustuspään hankinnalla ennen Valioliigan alkua.

Viime viikolla Arsenal teki tämän siirtoikkunan ensimmäisen siirtonsa, kun se toi 21-vuotiaan Nuno Tavaresin Portugalin Primeira Ligan Benficasta. Hintaa miehelle kertyi noin 8 miljoonaa puntaa.

Tavares on luonnollisesti hyökkäävä vasen laitapuolustaja ja kauden mittaan selviää kuinka nuori portugalilainen ja erinomainen Kieran Tierney tulevat jakamaan vastuuta vasemmalla. Mies kuitenkin on ehtinyt jo antaa myrskyvaroituksen ystävyysottelussa skotlantilaista Rangersia vastaan. Voimakas ja energinen nuorukainen avasi peliä erinomaisesti ja tämän lisäksi teki ensimmäisen Arsenal maalinsa ensin riistettyään pallon hyökkäyspäädyssä.

Tätä suurempi uutinen on kuitenkin se, että Arsenal on saanut pitkien siirtoneuvotteluiden jälkeen sovittua 50 miljoonan punnan kaupat Brighton & Hove Albionin Ben Whitesta. Mies tulee korvaamaan David Luizia Arsenal-puolustuksessa. Brasilialaisen sopimus päättyi viime kauden lopuksi.

White on vasta 23-vuotias, mutta hänen uransa on kehittynyt viime vuosina räjähdysmäisesti.
Southamptonin sopimuksesta aikoinaan vapautettu keskuspuolustaja, kutsuttiin nyt viimehetken vahvistukseksi Englannin EM-kisajoukkueeseen. Gareth Southgate halusikin varmasti ajaa tulevaisuuden miestä sisään maajoukkueeseen.

Viime kausina mies on pelannut lainalla pois Brightonista, viettäen muun muassa vakuuttavan läpimurto kauden Leedsin paidassa 2019-20. Tällöin White pääsi juhlimaan kun Marcelo Bielsa johti joukkueensa takaisin Valioliigaan voittamalla Englannin Mestaruussarjan.

Juuri Leeds kauden jälkeen miehen osake lähti nousuun ja useampikin joukkue kiinnostui hänestä. Tämän takia Brightonin ei täytynytkään tinkiä korkeasta hinta-arviostaan. Arsenal epäonnistui kahdella ensimmäisellä tarjouksellaan, mutta kolmannella kerralla joukkueet pääsivät vihdoin sopuun hinnasta.

Ben Whiten täytyy vielä läpäistä lääkärintarkastukset lomansa jälkeen, ennen kun siirrosta tulee virallinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset