Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Raportti: Vinícius Júnioria tarjottu Manchester Unitediin – Real Madrid kerää Mbappé varoja

Vincius Junior mahdollisesti matkalla Manchester Unitediin
AOP

Manchester United saattaa tehdä yllättäen yhden kesän yllättävimmistä hankinnoista Vinícius Júniorin muodossa. Real Madrid haluaa leikata palkkakulujaan pelaajamyynneillä toivoen, että saisi kerätyillä varoilla tuotua Kylian Mbappén riveihinsä.

Real Madrid on päättänyt, että tämän kesän tärkein tavoite on Kylian Mbappén hankinta, ja tätä varten joukkue on valmis tekemään isojakin uhrauksia. Mirror raportoi, että viimeisimpänä tapana kerätä rahaa siirtoa varten Real Madrid on tarjonnut lahjakasta 21-vuotiasta brasilialaista hyökkääjäänsä Vinícius Júnioria Manchester Unitediin.

Joukkueet käyvät jo neuvotteluita keskuspuolustaja Raphaël Varanesta, josta Ole Gunnar Solskjaer toivoisi toppariparia Harry Maguirelle. Nyt Real Madrid toivoo, että Manchester United hankkisi myös Vinícius Júniorin lainalla, joka päätyisi ostoon. Lähtöhinta nuorukaisesta oli 68,5 miljoonaa puntaa.

Raportin mukaan kauppaa käydään tosissaan ja lainasiirto, joka päätyisi ostoon vuoden päästä on jo pääpiirteittäin sovittu. Ainoa este nähtävästi on enää joukkueiden erilaiset näkemykset miehen hinnasta.

Vinícius Júnior on Brasilian maajoukkuemies ja hän pääsi valokeilaan, kun Real Madrid osti hänet 18-vuotiaana Flamengosta noin 42 miljoonalla eurolla. Tämä oli toiseksi suurin summa mitä brasilialaisesta pelaajasta oli ikinä maksettu.

Mies on tehnyt 15 maalia 118 ottelussaan Real Madridille ja hänen suurin ongelmansa on ollut todella vaihteleva pelivire. Hänen vauhtinsa ja liikkeensä tekevät hänestä kuitenkin vaarallisen mille tahansa puolustukselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset