Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Everton nappaamassa ilmaissiirrolla kokeneen Valioliigapelaajan

Andros Townsend
AOP

Rafael Benitezin managerikseen täksi vuodeksi hankkinut Everton on tekemässä syvyyshankintaa laituriosastolleen. Crystal Palacessa pitkään pelannut Andros Townsend on menossa joukkueen lääkärintarkastukseen ja tarkastuksen jälkeen siirto vahvistetaan. 30- vuotias Townsend on pelannut Crystal Palacen paidassa vuodesta 2016 viime kauteen saakka. Townsend ei halunnut tehdä uutta sopimusta Palacen kanssa, joten Everton on saamassa laiturin ilmaissiirrolla.

Ennen siirtoaan Palaceen Townsend pelasi Newcastlessa maaliskuusta 2016 kesäkuuhun 2016, silloinkin Rafael Benitezin alaisuudessa. Newcastle ei kuitenkaan onnistunut välttämään tippumista sarjaporrasta alaspäin Mestaruussarjaan.

Townsend on alkujaan Tottenhamin kasvatti, mutta juniorivuosien jälkeen paikka ykkösjoukkueen mukana ei vakiintunut ja hän kävi useissa alemman sarjatason joukkueissa lainalla ennen siirtoaan Newcastleen. Palaceen siirryttyään hän nousi nopeasti manageri Roy Hogdsonin suosioon ja 185 esiintymisen aikana hän onnistui maalinteossa 16 kertaa.

Townsendin lisäksi joukkueeseen huhutaan myös toista laituria, Bayer Leverkuseniin tammikuussa siirtynyttä Demarai Grayta. Gray on myös tuttu pelaaja Valioliigasta sillä ennen siirtoaan Leverkuseniin hän pelasi viisi kautta Leicesterin riveissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset