Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin joukkuekaverille pitkä jatkosopimus

Grant Hanley jatkaa Norwichissa
AOP

Norwich City FC:n kapteeni ja Teemu Pukin joukkuekaveri Grant Hanley on tehnyt pitkän nelivuotisen jatkosopimuksen Norwichin kanssa. 29- vuotias puolustaja on edustanut Norwichia vuodesta 2017 ja hän on pelannut kanarialintujen paidassa 106 ottelua. Viime kauden päätteeksi Hanley pääsi kapteenina nostamaan Mestaruussarjan pokaalia Norwichin viedessä tyrmäävän kauden päätteeksi Mestaruussarjan voiton.

Hanley, joka pelasi kesällä EM-kisoja Skotlannin paidassa, teki sopimuksen samalla, kun Norwichin valmistautuminen paluuseen Valioliigan yhden vuoden tauon jälkeen lähestyy.

– Olen niin onnellinen. Olen todella kiitollinen mahdollisuudesta, joka minulle on annettu, Hanley kertoi Norwichin verkkosivuilla.

-Siitä hetkestä, kun astuin ensimmäistä kertaa ovesta sisään, olen kokenut olevani tervetullut ja he ovat saaneet minut tuntemaan kuuluvani osaksi jotain.

-Se, että voin sitoutua tulevaisuuteeni täällä merkkaa minulle ja perheelleni paljon. Kumppanini rakastaa tätä paikkaa.

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli todella tyytyväinen kapteeninsa pitkään jatkosopimukseen.

– Tämä on loistava uutinen meille. Olemme todella tyytyväisiä, että Grant jatkaa meidän kanssamme tulevat vuodet.

Norwichin kausi alkaa 14. elokuuta ottelulla Liverpoolia vastaan. Suomalaisia nähdään tällä kaudella pitkästä aikaa kaksin kappalein Valioliigassa, kun Pukin Norwichin lisäksi myös Marcus Forssin edustama Brentford onnistui nousemaan Valioliigaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga