Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Mielenkiintoinen pelaajavaihto vireillä – Saavatko Bayern ja Chelsea vihdoin haluamansa?

Siirtyykö Coman Valioliigaan
AOP

Bayern Munchen on ollut useammassa siirtoikkunassa Chelsean nuoren laiturin Callum Hudson-Odoin perässä, mutta englantilaisseura on toistaiseksi päättänyt pitää nuoren lupauksen riveissään. Nyt tilanne on kuitenkin muuttumassa sillä viime kaudella Chelsean päävalmentajan Thomas Tuchelin avauksesta ulos jäänyt Hudson-Odoi on mukana siirtospekulaatiossa. Tuchel on tunnettu Bayern laituri Kingsley Coman ihailija ja nyt Chelsea aikoo tarjota Hudson-Odoita vaihtokaupassa ranskan maajoukkuelaituriin.

Comanin hinnaksi on määritelty noin 80 miljoonaa euroa, mutta koronavirus pandemian vuoksi hänen oletetaan olevan nyt hieman halvempi. Comanilla on sopimus Bayernin kanssa vuoteen 2023 saakka ja uuden sopimuksen neuvottelut ovat käynnissä, mutta mitään konkreettista ei vielä ole saatu aikaiseksi.

Vaihtokauppa kahden seuran välillä voisi käydä järkeen, sillä kummallakaan ei olisi tarvetta uuden laiturin hankkimiseksi, jos vaihtokauppa toteutettaisiin. Hudson-Odoi, 20, on hyvin potentiaalinen huippupelaaja ja Coman, 25, on jo osoittanut taitonsa maailman parhaita vastaan, joten vaihtokauppa olisi äkkiseltään hyvin järkeenkäypä molempien kannalta. Leroy Sanen ja Serge Gnabryn kanssa peliajasta taistellut jäi viime kaudella kohtuullisen vähiin minuutteihin, mutta teki silti 5 maalia ja 10 maalisyöttöä Bayernin paidassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset