Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hollannin tähtipelaaja Virgil van Dijk raivoissaan The Daily Mirrorin kapinaväitteistä

Virgil Van Dijk
AOP

Brittilehti The Daily Mirror kirjoitti taannoin, että Hollannin jalkapallomaajoukkueen kapteeni, puolustaja Virgil van Dijk, johtaa kapinaa Louis van Gaalin Hollannin maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi nimittämistä vastaan.

The Daily Mirror kirjoitti, että 30-vuotias Virgil van Dijk vastustaa Louis van Gaalin nimittämistä Hollannin maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Lehden mukaan van Dijk itse asiassa johtaa kapinaa van Gaalia vastaan.

– Tämä tarina on täysin valhetta. Ei ole koskaan ollut tärkeämpää journalisteille kertoa totuutta, eikä vain keksiä asioita. Häpeä sinulle, herra Simon Mullock!, van Dijk raivosi Twitterissä.

Pettymykseen päättyneiden EM-kisojen jälkeen Hollanti jätti hyvästit valmentaja Frank de Boerille. Eri huhujen mukaan van Gaal olisi tärkein ehdokas De Boerin seuraajaksi. The Daily Mirrorin mukaan Van Dijk, kuten Georginio Wijnaldum ja muutama muu huippupelaaja, näkisivät mieluummin Henk ten Caten valmentajana.

van Gaal on ollut kahdesti Hollannin maajoukkueen valmentaja. Hänen ensimmäinen nimityksensä ei ollut menestys. Hollanti ei päässyt MM-kisoihin vuonna 2002. Toisaalta hänen toinen kertansa oli erittäin onnistunut, ja lopputuloksena oli vuoden 2014 MM-pronssi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut