Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Messi rikkoi ennätyksiä instagramissa – taakse jäi ikuinen kilpakumppani Ronaldo

Lionel Messi
AOP

Seurajoukkueessa lähestulkoon kaiken voittanut Lionel Messi sai reilu viikko sitten ansioluetteloonsa suuren saavutuksen, kun mies johdatti Argentiinan Copa American mestaruuteen. Samalla mies rikkoi ennätyksiä instagramin puolella.

Etelä-Amerikan mestaruutta oltiinkin Argentiinassa ehditty odottaa lähes kolme vuosikymmentä ja joukkue ehti tuona aikana kokea monta pettymystä turnauksen finaalissa. Myös Messi on joutunut Argentiinan kanssa pettymään finaalissa neljä kertaa aiemmin, mutta tällä kertaa joukkueen kapteeni pääsi nostamaan kauan toivottua Copa America pokaalia.

Voiton myötä Messi kirjautti itselleen myös toisenlaisen saavutuksen, sillä mies laittoi ennätyksiä uusiksi kuvapalvelu instagramin puolella. Voitonhuumassa Messi päivitti instagramiinsa kuvan, jossa mies pitelee valtava hymy kasvoillaan Copa America pokaalia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Kuva hurmasi instagram käyttäjät nopeasti ja se onkin kerännyt jo yli 20 miljoonaa tykkäystä. Samalla kuvasta tuli instagramin kaikkien aikojen kuudenneksi tykätyin kuva. Kuva on myös samalla kuvapalvelun historian tykätyin urheilukuva.

Vanhaa ennätystä tykätyimmästä urheilukuvasta piti hallussaan Messin ikuinen kilpakumppani Cristiano Ronaldo. Ronaldon, nyt toiseksi tykätyin kuva, on viime syksyltä – mies julkaisi tuolloin kuvan itsestään sekä Diego Maradonasta menehtyneen jalkapallolegendan muistoksi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Juhlahumussa Messi ei ole tainnut paljoa huolta kantaa tulevan kauden sopimuksestaan, jota ei vielä ole Barcelonan puolesta virallisesti julkaistu. Lähteiden mukaan Messi olisi kuitenkin jo allekirjoittanut viiden vuoden jatkosopimuksen katalonialaisjätin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut