Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Newcastle Unitedin oston oikeudenkäyntiä lykätty – ”Todisteissa epäselvyyksiä”

Mike Ashleyn oikeudenkäyntiä Valioliigan kanssa lykätty
AOP

Mike Ashley on jo pidempään yrittänyt myydä Newcastle Unitedia pois käsistään, mutta ongelmat sen kuin jatkuvat.

Saudi-Arabialainen sijoitusryhmä, johon kuului myös valtion oma sijoitusrahasto PIF, oli jo hankkimassa Newcastle Unitedia 300 miljoonalla punnalla huhtikuussa 2020. Ongelmaksi kuitenkin muodostui, että sijoittajaryhmästä ei löytynyt selkeää pääomistajaa, joka olisi vastuussa.

Pääomistajan nimittäminen on osa normaalia Valioliigan omistajien ja johtajien tarkastusta, jonka perusteella lupa myyntiin annetaan tai hylätään. PIF kuitenkin kyllästyi tarkastuksen lopullisen tuloksen odotteluun ja vetäytyi pois tarjouksesta vain muutamia viikkoja myöhemmin heinäkuussa. Tämä taas sai Newcastlen omistajan Mike Ashleyn haastamaan Valioliigan oikeuteen. Hän syyttää Valioliigaa kaupan pilaamisesta viivyttelyllään.

Nyt tapaus on sovitteluoikeudessa, mutta maanantaina tuomari päätti lykätä tapauksen käsittelyä vuoteen 2022. Syyksi käsittelyn lykkääntymiseen on kirjattu ”epäselvyydet todisteiden esittelyssä”.

Newcastle toivoi aikaisemmin julkisuudelle avointa tapauksen käsittelyä, sillä heillä ei omien sanojensa mukaan ole mitään salattavaa. Nyt annetussa yhteisessä lausunnossa osapuolet kuitenkin ilmoittivat, että eivät aio kommentoida tapausta tällä hetkellä enempää.

Newcastlen fanit ovat taas erittäin turhautuneita, sillä heidän joukkueensa tulevaisuus näyttää yhä epäselvältä, eikä tilanne näytä parantuvan lähitulevaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut