Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Belgialaisten ihannoima nuorukainen Arsenaliin – ”erittäin älykäs ja kypsä”

Lokonga Arsenaliin Anderlechistä
AOP

Arsenal on tehnyt kauppaa Vincent Kompanyn valmentaman Anderlechtin kanssa ja hankkinut yhden Belgian tulevaisuuden lupauksista.

Albert Sambi Lokongan siirtosumma jäi salaisuudeksi, mutta Arsenalin uskotaan maksaneen 21-vuotiaasta Lokongasta noin 17-18 miljoonaa puntaa.

Nuorukainen pelaa keskikentän keskellä ja ottaa vastuuta niin hyökkäyspäässä kuin puolustuksessa. Iästään huolimatta mies on ehtinyt pelata jo 78 ottelua Belgian korkeimmalla sarjatasolla tehden kolme maalia.

Kotimaassaan Belgiassa häntä on ihannoitu jo pidempään ja Robert Martinez piti häntä varalla EM-kisajoukkueeseen. Belgian maajoukkueen valmentaja vertasi hänen ominaisuuksiaan muun muassa Axel Witseliin.

Myös hänen seurajoukkue valmentajansa Vincent Kompany on puhunut hänestä arvostavaan sävyyn.

”Hänen ominaisuutensa näin varhaisessa iässä erottavat hänet joukosta. Voittaako Sambi kaksinkamppailunsa? Onko hän kehittänyt puolustuspään pelaamista? Tällaisia asioita mietin valmentajana, ja olen nähnyt hänen kehittyvän huimasti näillä osa-alueilla”

Lokongan puolustuspään pelaaminen onkin ollut kehittämisen alla, sillä hyökkäys suuntaan hän kulkee jo moitteettomasti. Mies pystyy vapautumaan hyvin puolustajien pidosta kuljettamalla tai lyhyillä syötöillä ja on erinomainen tekemään pitkiä puolenvaihtoja.

Myös Mikael Arteta ehti kommentoimaan uutta pelaajaansa.

”Albert on todella älykäs pelaaja, joka on näyttänyt valtavaa kypsyyttä”

Pelaajan Arsenal-paidassa tulee lukemaan Sambi ja hän pääsee kantamaan numeroa 23. Harjoituksiin hän pääsee mukaan, kunhan hänen koronasääntöjen mukainen karanteeni Englannissa on ohi.

Lokongan lisäksi Arsenal on myös tehnyt jo vahvoja puolustuspään hankintoja. Joukkueeseen siirtyi 50 miljoonan mies Ben White Brighton & Hove Albionista ja laitapuolustaja Nuno Tavares Benficasta. Näistä jälkimmäinen ehti jo tehdä harjoituspelissä Rangersia vastaan ensimmäisen Arsenal maalin, tyylikkäällä soolosuorituksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset