Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga.com: Manchester United -legenda Wayne Rooney uskoo Ole Gunnar Solskjærin valtaviin paineisiin

Ole Gunnar Solskjær Manchester United
AOP

Wayne Rooneyn valmentama Derby ja Ole Gunnar Solskjærin valmentama Manchester United kohtasivat viime sunnuntaina harjoitusottelussa. Rooneyltä kysyttiin ottelun jälkeen Solskjærin kokemista paineista ja Rooney oli hyvin myötätuntoinen asian suhteen.

Manchester United kuuluu Englannin Valioliigan suurseuroihin ja sen menestys on ollut hyvin monenkirjavaa jo pitkään. United-legenda Wayne Rooney tuntee Manchesterissa koettavat paineet hyvin ja on varma, että Ole Gunnar Solskjærkin saa niistä osansa.

– Luulen, että paineita tulee olemaan paljon. Niitä on tosin aina Manchester Unitedin kanssa, Rooney totesi.

United on uusiutumassa runsaasti Valioliiga-kauden alla. Menestyspaineet kasvavat hankintojen myötä.

Jadon Sancho saapuu joukkueeseen ja huhutaan, että muu pelaaja myös. He lähestyvät nyt kautta, jolta fanit haluavat menestystä ja pokaaleja. Olella ja hänen valmennustiimillään on valtavat paineet saavuttaa se, Rooney totesi.

Valioliigassa tullaan Rooneyn mukaan näkemään jälleen tiukka kamppailu kärkisijoista.

– Valioliigassa on erittäin hyviä joukkueita. Manchester City ja Liverpool ovat voittaneet Valioliigan mestaruuden kahtena viime kautena ja Chelsea voitti Mestarien liigan. Manchester United on kuitenkin vähitellen parantanut ja luulen, että he ovat nyt paikassa, jossa he todella haastavat nämä joukkueet ensi kaudella.

Lähde: Valioliiga.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga