Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Islantilaismedia MBL: Pidätetty Valioliiga-tähti on Evertonin Gylfi Sig­urðsson

Sigurdsson kovien syytösten kohteena
AOP

Gylfi Sigurðsson, Evertonin ja Islannin jalkapallomaajoukkueen pelaaja, on MBL:n mukaan rikostutkinnan kohteena Manchesterissa Englannissa väitetyn lapsen seksuaalisen hyväksikäytön vuoksi. Aiemmin uutisoimme valioliigan tähtipelaajan olevan tutkinnan kohteena, mutta nyt MBL on nimennyt Sigurðssonin.

Sigurðssonia ei ole nimetty brittiläisessä mediassa, mutta on todettu, että kyseinen Evertonin pelaaja on naimisissa, 31-vuotias ja pelaa säännöllisesti maajoukkueensa kanssa. Brittimediassa kyseistä henkilöä ei ole nimetty oikeudellisista syistä.

Sigurðsson hyllytettiin joukkueensa harjoitusottelusta väitetyn tapauksen tutkinnan takia. Harjoitusottelu käytiin viime viikonloppuna. Sigurðsson ei ollut joukkueen mukana eikä ollut joukkueen pelaajaluettelossa.

Everton vahvisti viime yönä, että seuran edustusjoukkueen pelaaja on hyllytetty poliisitutkinnan vuoksi.

Everton sanoi lausunnossaan: “Seuramme avustaa edelleen viranomaisia ​​heidän tutkinnassaan eikä julkaise mitään muuta tällä hetkellä.”

Aiemmin mediassa kerrottiin, että Evertonin pelaaja on pidätetty perjantaina ja vapautettiin sen jälkeen takuita vastaan. Pelaajan kotona on tehty kotietsintä aiemmin tässä kuussa jossa hänen henkilökohtaisia esineitään takavarikoitiin ja pelaajaa kuulusteltiin tapaukseen liittyen.

Sigurðssonin vaimo puolustaa miestään

Sigurðssonin vaimo Alexandra Ivasdottir kertoo, että hänen miestään ei ole pidätetty vastoin mediassa esitettyjä tietoja. Sigurðsson ei ole itse kommentoinut mediassa esiin nousseita väitteitä mitenkään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga