Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Norwich kiinnitti päävalmentaja Farken neljäksi vuodeksi

Daniel Farke päävalmentaja Norwich
AOP

Englannin Valioliigassa pelaava Norwich City ja päävalmentaja Daniel Farke ovat allekirjoittaneet nelivuotisen jatkosopimuksen. Sopimus pitää Farken joukkueessa kesään 2025.

44-vuotias saksalainen Daniel Farke on valmentanut Norwich Cityä jo neljä kautta niin Englannin Championshipissä kuin Valioliigassakin. Mies on nostanut Canaries-lempinimellä tunnetun joukkueen kahteen kertaan Valioliigaan ja myös tiputtanut sen sieltä kertaalleen.

Farke kertoo seuran tiedotteessa olevansa onnellinen jatkostaan.

– On ilo saada lupa jatkaa työskentelyä tällä tasolla sellaisen erityisen seuran ja uskomattomien omistajiemme Delia Smithin ja Michael Wynn-Jonesin kanssa.

– Minun on kiitettävä myös urheilujohtaja Stuart Webberiä hänen luottamuksestaan ​​ja tuestaan, henkilökuntaani ja pelaajiani sekä kannattajiamme. Meillä on melko erityinen suhde tässä seurassa.

Tulevaisuuden haasteet ovat Farken mukaan selvät. Valioliiga-paikka pitäisi vakiinnuttaa.

– Nyt on kyse seuraavasta vaiheesta ja meidän on tehtävä kaikkemme varmistaaksemme, että tästä seurasta tulee vakiintunut Valioliigan jäsen. Meillä on paljon parempi asema sekä seurana että ryhmänä, ja haluamme jatkaa jonkin ainutlaatuisen ja erityisen rakentamista.

Urheilujohtaja Webber on myös iloinen kollegansa jatkosta.

– Tämä on hieno uutinen seuralle. Daniel ja hänen henkilökuntansa ovat olleet valtava osa sitä, mitä rakennamme, ja heidän sitominen uusiin sopimuksiin oli yksi kesän alun tärkeimmistä tavoitteistamme. Olemme epävarmassa maailmassa tällä hetkellä, joten vakauden ja turvallisuuden saaminen jalkapalloseuralla on tärkeää, Webber iloitsi.

Myös Webber uskoo valoisaan tulevaisuuteen.

– Daniel ymmärtää täysin seuran ja mistä meissä on kyse. Hän uskoo kaikkeen, mitä teemme täällä, ja hänellä on ollut johtava rooli meidän saamisessamme tähän asemaan. Voimme nyt odottaa tulevan kauden suunnitelmia tietäen, että päävalmentajan ja henkilökunnan tulevaisuus on turvattu. Se on meille jännittävä jakso, jotta voimme nähdä, mitä seuraavaksi tulee.

Farken lisäksi nelivuotiset jatkosopimukset tekivät apulaismanageri Eddie Riemer, suorituskykypäällikkö Chris Domogalla ja edustusjoukkueen valmentaja Christopher John.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga