Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-tähti pidätetty pedofilia-epäilyjen vuoksi

jalkapallokenttä Meksiko
AOP

Englantilaislehti Daily Mirrorin julkaisemien tietojen mukaan Suur-Manchesterin poliisi on pidättänyt Valioliigassa pelaavan jalkapallotähden lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosepäilyjen vuoksi.

Suur-Manchesterin poliisi pidätti pelaajan, joka on kokenut kansainvälinen pelaaja, viime viikolla, ja pelaajan joukkue on hyllyttänyt hänet, kun poliisi jatkaa tutkimuksiaan. Poliisi teki ratsian pelaajan kotiin ja pelaaja pidätettiin perjantaina. Daily Mirror totesi artikkelissaan, ettei voi nimetä pelaajaa oikeudellisista syistä.

Suur-Manchesterin poliisin lausunnossa kerrottiin tarkempia yksityiskohtia.

– Poliisit pidättivät 31-vuotiaan miehen perjantaina 16. heinäkuuta 2021 epäiltynä lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista. Hän on pidätettynä takuita vastaan lisätutkimuksia varten.

Pelaajan seura vahvisti Daily Mirrorille, että kyseinen pelaaja on hyllytetty.

– Seura voi vahvistaa, että se on hyllyttänyt edustusjoukkueen pelaajan poliisitutkimuksen ajaksi. Seura tukee edelleen viranomaisia ​​heidän tutkimuksissaan, eikä se anna tällä hetkellä uusia lausuntoja.

Daily Mirror haastatteli myös anonyymiksi jäävää sisäpiirilähdettä asian tiimoilta. Poliisitutkinta ja syytökset otetaan todella vakavasti.

– Tämä on aiheuttanut valtavan sokin. Kaikki väitteet lapsia koskevista rikoksista otetaan perustellusti vakavasti siitä hetkestä lähtien, kun ne tulevat tietoon.

Sisäpiirilähteen mukaan pelaaja on ansainnut suuren omaisuuden palkoista ja tuottanut uransa aikana monen miljoonan punnan siirtomaksuja.

– On selvää, että tätä asiaa on tutkittava perusteellisesti. Tämänkaltaiset syytökset aiheuttavat huomattavan määrän hälyä joukkueen, fanien ja suuren yleisön keskuudessa. Nyt täytyy vain odottaa, mihin tutkimus vie meidät, lähde totesi.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga