Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomen maajoukkueen laitapuolustaja Jere Uronen Ranskan Liigaan

Uronen siirtyy Brestiin
AOP

Suomen jalkapallojoukkueessa pitkään pelannut Jere Uronen siirtyy pelaamaan Ranskan Liigaan Brestin joukkueeseen. Uronen, joka on pelannut viimeiset vuodet Belgiassa KRC Genkissä , solmi 3 vuoden sopimuksen Ranskan pääsarjaseuran kanssa. Genkissä Uronen voitti 2019 Belgian Liigan mestaruuden. Yhteensä Uronen vietti belgialaisseurassa viisi kautta ja mestaruuden jälkeisellä kaudella Uronen sai vyölleen myös ensimmäiset ottelunsa Mestarien liigassa.

27- vuotias TPS- kasvatti pelasi ennen Belgian siirtoaan Ruotsissa Helsingborgin joukkueessa. Maajoukkueessa Uronen on ollut mukana vuodesta 2012 ja yhteensä hänellä on maajoukkuepelejä takana 52 kappaletta. Suomen maajoukkueen avainpelaajiin jo vuosia kuulunut Uronen pelasi kesän EM-kisoissa ja syötti Suomen ainoan maalin loistavalla keskityksellä ikimuistoisessa Tanska-ottelussa.

Urosen uusi joukkue , Brest, oli viime kaudella Ranskan Liigan 17:s eli viimeinen sarjapaikkansa säilyttänyt joukkue Ligue 1:ssä. Seura kertoi Urosen sopimuksesta sivuillaan sekä julkaisi Twitterissä päivityksen, jossa Uronen toivotetaan suomeksi ja ranskaksi tervetulleeksi joukkueeseen. Brest avaa sarjakautensa Ranskan Liigassa 8. päivä elokuuta ottelulla huippujoukkue Lyonia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat