Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

IFK Mariehamn vahvisti hyökkäyspäätään brassipelaajalla

IFK Mariehamn - FC Haka
AOP
Veikkausliig-joukkue IFK Mariehamn vahvisti keskiviikkona hyökkäystään brasilialaisella Cledson Carvalho Da Silvalla. Pelaaja siirtyy Maarianhaminaan Brasilian Campeonato Paraense -sarjan Águiasta.

Cledson Carvalho Da Silva, taiteilijanimeltään , ja IFK Mariehamn ovat allekirjoittaneet sopimuksen loppukaudesta ja optiosta jatkaa vielä kahden vuoden ajan. Hän liittyy joukkueen harjoituksiin perjantaina.

23-vuotias Dé on brasilialainen hyökkääjä, joka voi myös pelata keskikenttää. Hän on pelannut useissa brasilialaisissa seuroissa ja pelannut eri tasoilla Brasilian sarjajärjestelmässä. Viimeksi hän kuului Àguia de Marabàlle, joka pelaa Campeonato Paraense -sarjassa.

IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kehuu uutta hankintaa runsaasti.

– Dé on tekemämme pelaajatarkkailun ja nähtyjen otteluiden mukaan ahkera ja aggressiivinen pelaaja, joka asettaa joukkueen etusijalle ja on vaarallinen myös rangaistusalueella. Hän on pelaaja, joka työskentelee yhtä paljon hyökkäyksessä kuin puolustuksessa ja jolla uskomme olevan yksilölliset huippuominaisuudet, jotka voivat tehdä hänestä hyvän liigapelaajan, Mattsson kertoo.

IFK:n alkukausi on sujunut edelliskautta paremmin, mutta joukkue majailee vasta yhdeksäntenä 11 pisteellä. Matkaa sarjan hännille on vain neljä pistettä, kun taas mitalisijat ovat jo 11 pisteen päässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat