Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United ja Liverpool mukaan kilpaan La Liga mestarista

Saul Niguez
AOP

Atlético Madridin Saúl Ñíguezin tulevaisuus on puhuttanut siirtomarkkinoiden aikaan paljon. Nyt omat lusikkansa soppaan ovat laittaneet myös Liverpool ja Manchester United, jotka olisivat molemmat halukkaita espanjalaisen ostamaan.

Espanjan La Ligan mestari Atlético Madrid on punonut mahdollista vaihtokauppaa Barcelonan kanssa – Atlético saisi Barcelonan Antoine Griezmannin vaihdossa Saúlista. Mikäli vaihtokauppa ei kuitenkaan toteudu, olisi miehen siirtyminen Valioliigaan hyvinkin mahdollinen.

Manchester United iski silmänsä Saúliin jo tämän ollessa vasta nuori 18-vuotias tulokas Atlético Madridin ykkösjoukkueessa. United jatkoi nuoren espanjalaisen uran kehittymisen seuraamista pitkään.

26-vuotias Saúl allekirjoitti kuitenkin Atlético kanssa pitkän sopimuksen vuoteen 2026 asti. Espanjalaisen keskikentän taiturin sopimuksessa on noin 130 miljoonan punnan ulososto-optio. Jo pidemmän aikaa on kuitenkin ollut selvää, ettei espanjalainen jatka seurassa sopimuksen loppuun saakka.

Muun muassa uutissivusto Express uutisoi, että Manchester Unitedin sekä Saúlin sopimusneuvottelut ovat jo pitkälle edistyneet. Seura on kuulemma käynyt keskusteluja Saúlin agentin kanssa ja niiden huhutaan olevan jo loppusuoralla.

Ole Gunnar Solskjaerin United on ollut aktiivinen kesän siirtoikkunan aikaa. Jadon Sanchon siirto seuraan on virallistamista vaille valmis. Seura käy parhaillaan keskusteluja myös Real Madridin Raphael Varanen siirrosta sekä Englannin Kieran Trippierin ostosta.

Myös toinen Valioliigan suurseuroista on kuitenkin miehen kannoilla. TeamTalk uutisoi Liverpoolin olevan erittäin kiinnostunut tuomaan espanjalaisen Anfieldille. Seura menetti keskikentältään aiemmin tänä kesänä Georginio Wijnaldumin, jolle se hakee nyt korvaajaa. Saúl voisikin olla hyvä vaihtoehto Liverpool-keskikentälle. Erityisesti, mikäli seura olisi menettämässä myös kapteeninsa Jordan Hendersonin tänä kesänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset