Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Kaksi FC Atlantiksen pelaajaa on pidätetty törkeistä seksuaalirikoksista epäiltyinä

FC Atlantis
AOP

Miesten jalkapallon Kakkosen A-lohkossa pelaava helsinkiläinen FC Atlantis on joutunut kohun keskelle, kun sen kaksi pelaajaa pidätettiin törkeistä seksuaalirikoksista epäiltyinä.

FC Atlantis tiedotti keskiviikkona, että kahta sen pelaajaa epäillään törkeistä seksuaalirikoksista. Helsinkiläisseuran puheenjohtaja Tino Kinnunen on tapahtuneesta yllättynyt ja surullinen.

– Tämä on todella ikävä tapaus. Molemmat pojat ovat olleet esimerkillisiä urheilijoita, emmekä mitenkään olisi voineet kuvitella heidän joutuvan tällaisiin ongelmiin. Meillä ei ole tarkempaa tietoa, mihin poliisin epäilykset perustuvat, mutta tällaisissa asioissa urheiluseuralla täytyy olla nollatoleranssi. Tätä enempää emme valitettavasti pysty asiasta kertomaan, Kinnunen kertoi Atlantiksen tiedotteessa.

– Enempää tietoa meillä ei asiasta ole, mutta jos syytteet osoittautuvat aiheellisiksi, on luonnollista, että he eivät voi jatkaa pelaamista Atlantiksessa, Kinnunen kommentoi myöhemmin Ylen haastattelussa.

Yhtä pelaajista epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta. Toista epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.

Soppaan liittyy myös kolmas henkilö, jolla ei ole mitään tekemistä Atlantiksen kanssa. Hänet vangittiin syytä epäillä -perustein törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Helsingin poliisi on vahvistanut vangitsemiset medialle.

Helsingin käräjäoikeuden vangitsemista koskevien asiakirjojen mukaan epäillyt teot ovat tapahtuneet 12.-18. heinäkuuta. Käräjäoikeus on julistanut asiat salaisiksi. Syytteet on nostettava lokakuun 26. päivään mennessä.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat