Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italialaismedia: Argentiinalaistähti solmimassa jatkosopimuksen Juventuksen kanssa – Edustajat Torinossa

Paulo Dybala
AOP

Juventuksen argentiinalainen tähtipelaaja Paulo Dybala on vihdoin pääsemässä sopuun jatkosopimuksesta seuran kanssa, kertoo Tuttosport. Sopimuksen syntymistä on odotettu todella pitkään ja viime kauden puolella näytti siltä, että Dybala on jo siirtymässä pois Vanhasta Rouvasta. Juventus ei aiemmin taipunut Dybalan palkkavaatimuksiin, mutta nyt neuvottelupöydässä aletaan olla vaiheessa, jossa sopimus saadaan julkistettu hyvinkin pian. Kuukausien ajan jatkuneet neuvottelut ollaan saattamassa päätökseen ihan lähipäivinä.

Sopimustilanteeseen saatiin uutta eloa sen jälkeen, kun Massimiliano Allegri palasi Juventuksen päävalmentajaksi. Allegri tahtoo epätoivoisesti pitää Dybalan joukkueessaan ja tehdä hänestä Juventuksen uduen tulemisen keulakuvan. Viime kaudella Juventuksen tasoon, jopa katastrofaalisesti sujuneen kauden jälkeen, Allegri ei halua menettää parhaita pelaajiaan. Myös Christiano Ronaldon huhutaan jatkavan sopimuksensa loppuun saakka Juventuksessa.

Dybala, 27, on ollut Juventuksessa äärimmäisen tehokas. Hän on edustanut Juventusta kuuden kauden ajan, joiden aikana 254 ottelussa on syntynyt 100 maalia sekä 42 maaliin johtanutta syöttöä. Toissa kaudelle Juventuksen voittaessa Seria A:n mestaruus Dybala valittiin koko sarjan parhaaksi pelaajaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A