Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Cristiano Ronaldon tulevaisuus on Juventuksen varapresidentti Pavel Nedvedin mukaan selvä

Cristiano Ronaldo
AOP

Real Madridin varapresidentti Pavel Nedvedin mukaan Cristiano Ronaldo jatkaa seurassa sopimuksensa loppuun saakka.

36-vuotiaan portugalilaisen tulevaisuutta sekä mahdollista siirtoa on spekuloitu jo pidemmän aikaa. Miestä on viety huhuissa kovasti vanhoihin seuroihinsa Manchester Unitediin sekä Sporting CP:hen. Myös PSG:n ja Barcelonan huhuttiin miestä mahdollisesti havittelevan, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Ronaldo jatkaa Juventus-paidassa.

Nedvedin mielipide asiaan oli ainakin selvä – miehen mukaan Ronaldo on osa joukkueen ensi kauden suunnitelmia ja seuran on huhuttu tarjoavan portugalilaiselle uutta sopimusta lähiaikoina.

Ronaldolla on Juventuksen kanssa sopimusta vielä vuosi jäljellä ja jatkuvasti näyttää yhä enemmän siltä, että portugalilainen ainakin sen aikaa vielä Italian Serie A:ssa viihtyy. Ronaldo olikin Serie A:n viime kauden maalikuningas 29 maalilla, joten aivan liigan kärkitasolla mies edelleen pelaa.

Daily Mail julkaisi Nedvedin kommentit Ronaldon tulevaisuuteen liittyen. ”Hän (Ronaldo) palaa harjoitusvahvuuteemme maanantaina ja hän pysyy kanssamme.”

Juventuksella on muutama muukin pelaaja, joiden tulevaisuudet se haluaa lyödä lukkoon lähiaikoina. Italian kapteeni Giorgio Chiellinin sopimus Juventuksen kanssa on jo päättynyt ja argentiinalaisen Paulo Dybalan sopimus etenee myös viimeistä vuottaan. Nedvedi avasi kuitenkin seuran suunnitelmia myös kaksikon tulevaisuuteen liittyen.

Seura on kuulemma ollut jo yhteydessä Dybalan agentiin ja jatkosopimusneuvottelut on määrä aloittaa heti miehen palattua Torinoon. Myös Chiellinin kanssa seura haluaa aloittaa sopimusneuvottelut miehen palattua lomalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A