Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamille tärkeä jatkosopimus – ratkeaako Harry Kanen tulevaisuus samalla?

Heung-Min Son
AOP

Tottenham tiedotti perjantaina solmineensa Heung-Min Sonin kanssa jatkosopimuksen. Etelä-korealaisen uusi sopimus pitää miehen Pohjois-Lontoossa vuoteen 2025 asti.

Miehen vanha sopimus oli vuoteen 2023 saakka, mutta sille on jo nyt kirjoitettu jatkoa. Son oli Spursin viime kauden toiseksi paras maalintekijä kapteeni Harry Kanen jälkeen ja jatkosopimus onkin seuran kannalta loistojuttu.

Son siirtyi Tottenhamin miehistöön vuonna 2015 Bayer Leverkusenista noin 27 miljoonan punnan siirtohintaan. Mies on Spurs-paidassa esiintynyt 280 kertaa ja ollut maalinteossa mukana paljon – maaleja etelä-korealainen on iskenyt 107 ja maalisyöttöjä antanut 64. Erityisesti Kane–Son kombo on Tottenhamin hyökkäyspäässä toiminut erittäin hyvin ja kaksikko on löytänyt toisensa useasti maalipaikoilla.

Tottenhamin kotisivuilla Son kommentoi jatkosopimusta iloisena: ”Oli jo hieno kunnia saada pelata täällä viimeiset kuusi vuotta ja seura on osoittanut minulle valtavaa kunnioitusta – luonnollisesti olenkin erittäin iloinen saadessani jatkaa täällä”.

”Tämä on kuin kotini, erityisesti fanien, muiden pelaajien ja henkilökunnan kanssa. Ei ollut kysymystäkään. Päätös oli helppo. Olen iloinen, että saan olla täällä ja tavata kaikki fanit taas pian.”

Seuran uusi valmentaja Nuno Espírito Santo oli Sonin jatkosopimuksesta niin ikää mielissään. ”Jokainen näkee kuinka suuri positiivinen vaikutus Sonilla on seurassa – niin kentällä, kuin sen ulkopuolella. Olemme todella mielissämme, että hän tulee olemaan osa joukkuetta sekä tulevien vuosien tavoitteitamme.”

Harry Kanen tulevaisuus on kuitenkin vielä kysymysmerkki

Sonin jatkosopimuksen myötä katseet suuntautuvat viimeistään nyt joukkuuen kapteenin Kanen tulevaisuuteen. Manchester Cityn on huhuttu tehneen miehestä jo tarjouksenkin, mutta Tottenham ei ole kapteeniaan kovinkaan halukas myymään.

Kane itse on tehnyt halunsa lähteä erittäin selväksi, mutta seuran virallisen kannan mukaan mies ei olisi myytävänä. Seura varmasti toivookin, että Sonin jatkosopimuksen myötä myös Kane olisi halukas seuraan jäämään. Selvää kuitenkin on, ettei Tottenham kapteenistaan päästä irti ainakaan halvalla.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga