Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Roope Riskin arvokas osuma ei riittänyt HJK:lle Mestarien liigan karsinnoissa

HJK - Malmö
AOP

Mestarien liigan toisella karsintakierroksella Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa ruotsalaisseura Malmön. Otteluparin ensimmäinen osaottelu pelattiin keskiviikkoiltana Malmössä.

HJK oli lähellä unelmatuloksen saavuttamista, mutta lopulta kovasti taisteltu tasapeli valui viemäristä alas.

Malmön Antonio Colak iski isännät johtoon HJK:n kannalta ikävästi ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Helsinkiläiset eivät takaiskusta lannistuneet vaan lähtivät toiselle jaksolle janoisina.

Ruotsin hallitseva mestari lisäsi niin ikää lisää puita uuniin ja painosti vahvasti. HJK ei kuitenkaan paineen alla taipunut ja onnistui jopa iskemään ottelun tasoihin. Filip Valencic vapautti Roope Riskin hienolla läpisyötöllä ja tämä viimeisteli HJK:lle tasoituksen.

HJL:lle oli luvassa kuitenkin kylmä suihku vain kuusi minuuttia tasoituksen jälkeen. Tanskan maajoukkuepelaaja Anders Christiansen laukoi vapaapotkusta isännät jälleen johtoon. Vapaapotku muutti HJK:n kannalta epäonnekkaasti suuntaansa ja painui helsinkiläisten verkkoon.

HJK-vahti Jakob Tånnander ei ottelussa päässyt helpolla – Malmö vyöryi HJK:n maalialueelle useasti ja pommitti palloa maalille. Tånnander venyi kuitenkin ottelussa useampaankin loistotorjuntaan ja piti HJK:n hyvissä taisteluasetelmissa.

Vaikka Klubi ikävästi ottelussa tappion kärsikin, on se vielä hyvissä asetelmissa jatkopaikan kannalta. Otteluparin toinen osaottelu pelataan Helsingissä 27. heinäkuuta. HJK lähtee tuolloin metsästämään voittoa ja jatkoa Mestarien liigan karsinnoille.

Mikäli HJK onnistuu otteluparista jatkoon etenemään, saa se seuraavalla kierroksella vastaansa Glen Kamaran edustaman Skotlannin mestarin Rangersin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga