Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Lionel Messi päätöksestään siirtyä Pariisiin – ’’PSG tarjoaa siihen parhaat edellytykset’’

Lionel Messi
AOP

Lionel Messi on avautunut päätöksensä taustoista valita PSG uudeksi joukkueekseen. Mies uskoo pariisilaisseuran tarjoavan parhaat mahdollisuudet menestyä Mestarien liigassa. Argentiinalainen metsästää jo viidettä Mestarien liigan pokaaliaan.

Kuusi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi myöntää, että PSG:n supertähti Neymar Jr oli myös vaikuttamassa hänen päätökseensä. Brasilialaisen on kerrottu houkutelleen Messiä Parc des Princesille jo pidemmän aikaa.

Messi allekirjoitti tiistaina kahden vuoden sopimuksen (jossa on lisäksi vuoden optio) PSG:n kanssa, vain muutama päivä sen jälkeen, kun tuli ilmi, ettei hän jatka uraansa Barcelonassa. ’’Mielestäni joukkue on lähes valmis. Joitain uusia hankintoja on mahdollisesti vielä tulossa, mutta me olemme valmiina. Tulin tänne antamaan parastani ja auttamaan. Minun tavoitteeni ja unelmani on vielä päästä nostamaan Mestarien liigan pyttyä ja mielestäni PSG tarjoaa siihen parhaat edellytykset,’’ mies kertoi.

Valtavan mediahuomion kerännyt uutinen Messin Barcelona uran päättymisestä, sekä sitä seuranneet jäähyväiset shokeerasivat koko jalkapalloilevaa maailmaa. Miehen tulevaisuutta ja ensi kauden osoitetta spekuloitiin ahkerasti. Todellisuudessa joukkueita, joilla on varaa argentiinalaisen tähtitieteelliseen palkkaan ei ole montaa.

Miehen valinta kohdistui lopulta Pariisiin, eikä sitä voi pitää suurena yllätyksenä. Joukkeen nippu oli jo ennestään vahva, mutta nyt se on suorastaan pelottava. Maalivahdiksi hankittiin Gianluigi Donnarumma ja puolustuksesta löytyy sellaisia pelaajia, kuten Sergio Ramos, Marquinhos sekä Presnel Kimpembe. Hyökkäyskalusto on paperilla lähes omaa luokkaansa, kun ryhmään kuuluu mm. Angel Di Maria, Mauro Icardi, Kylian Mbappé, Neymar ja Messi. On vaikea nähdä pysäyttäjää tälläiselle tähtisikermälle, mutta aika näyttää miten joukkue sulautuu yhteen.

Pariisilaisryhmä jäi viime kaudella Ligue 1:n toiseksi, Lillen viedessä Ranskan mestaruuden yhden pisteen erolla. Tulevalla kaudella PSG:ltä ei odoteta mitään vähempää kuin kotimaan liigan selkeää voittamista. Messin ja PSG:n päätavoite on kuitenkin seurahistorian ensimmäinen Mestarien liigan pysti.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga