Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Buffon ohjeisti PSG:hen siirtynyttä Donnarummaa – ’’Hänen täytyy pysyä rauhallisena.’’

Buffon ohjeisti Donnarummaa.
AOP

Maalivahtilegenda Gianluigi Buffon on antanut neuvon Italian Euroopan mestariksi torjuneelle Gianluigi Donnarummalle. Buffon varoitti nuoreen maalivahtiin kohdistuvista kovista odotuksista, ja kertoi, että miehen otteita tullaan väistämättä ajan myötä myös kritisoimaan.

Buffon palasi tänä kesänä Parmaan, jossa mies nousi huipulle, ennen siirtymistään Juventukseen vuonna 2001. Hän pelasi kauden 2018-2019 Paris Saint-Germainissa, jossa voitti Ranskan mestaruuden, mutta miehen himoitsema Mestarien liigan voitto jäi saavuttamatta.

Vuorenvarmana maalivahtina tunnettu Buffon teki PSG:n kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan yhden ison virheen, torjuessaan helpon laukauksen eteensä, josta Romelu Lukakulla oli helppo työ maalata. Vaikka peli päättyi lopulta 3-1 Unitedin hyväksi juuri tuo maali toimi käänteentekevänä ottelussa, Red Devils edetessä jatkoon UCL:ssä.

’’Pelasin hyvän kauden Pariisissa. Tein tuon yhden takaiskuun johtaneen virheen Mestarien liigassa. Vaikka se oli kohtalokas virhe, emme hävinneet ottelua 1-0, vaan 3-1. Se oli huono peli jokaiselta,’’ Buffon kertoi.

’’Totuus on se, että siitä lähtien kun olen ollut 17, olen kävellyt ohuella jäällä. Tein virheitä Juventuksessa ja PSG:ssä, sekä tulen tekemään niitä myös Parmassa, koska jatkan edelleen pelaamista, vaikka se ei kaikkia miellyttäisikään. Totuus on se, että parhaille pelaajille ei anneta mitään anteeksi ja heidän odotetaan epäonnistuvan.

’’Myös Donnarumma tulee tekemään urallaan virheitä, mutta hän on vahva ja hänen täytyy vain pysyä rauhallisena. Asiat tulevat menemään enemmän kuin hyvin hänen kannaltaan Pariisissa. Me keskustelimme EM-kisojen aikaan PSG:stä ja muista asioista,’’ mies jatkoi.

Donnarumma vahvisti siirtyvänsä PSG:n riveihin vain päivä voitokkaan EM-finaalin jälkeen, jossa mies torjui kaksi rangaistuspotkua. Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu Donnarumma teki debyyttinsä AC Milanin edustusjoukkueessa vain 16-vuotiaana, ja ehti pelata yhteensä 251 ottelua milanolaisjätin riveissä ennen siirtymistään Pariisiin.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat