Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester United vahvisti Sanchon pelinumeron – Ole Gunnar Solskjær huokui tyytyväisyyttä

Jadon Sancho
AOP

Manchester United vahvisti tänään verkkosivuillaan Jadon Sanchon sopimuksen, pitkien neuvottelujen jälkeen. Sanchon uusi pelinumero tulee olemaan 25 ensi kaudella, miehen siirron varmistuttua Manchesteriin, Borussia Dortmundista.

Esillä oli paljon spekulaatiota siitä, nappaisiko Sancho Unitedin legendaarisen seiskapaidan itselleen, jota ovat historian saatossa kantaneet mm. sellaiset pelaajat, kuin George Best, Eric Cantona, David Beckham ja Christiano Ronaldo. Viime kaudella joukkueeseen saapunut ja hyvin numerolla 7 esiintynyt Edinson Cavani, kuitenkin käytti sopimuksessaan olleen option ja pelaa myös ensi kaudella kyseisellä pelinumerolla.

Kun Sanchon viisivuotinen ja 72,9 miljoonan punnan arvoinen sopimus saatiin viimeisteltyä, mies kertoi suhtautuvansa joukkueen tulevaisuuteen luottavaisin mielin.

’’Olen todella kiitollinen Dortmundille, heidän antaessaan minulle mahdollisuuden pelata ykkösjoukkueessa. Olen kuitenkin aina tiennyt palaava Englantiin jonain päivänä,’’ mies kertoi.

’’Siirtyminen Manchester Unitediin on minulle unelmien täyttymys, enkä malta odottaa Valioliigassa pelaamista. Meillä on nuori joukkue ja tiedän, että yhdessä voimme saavuttaa jotain erityistä, sekä tuoda seuran faneille heidän ansaitsemaansa menestystä. Odotan innolla työskentelyä valmennustiimin kanssa jatkaakseni kehittymistä.’’

Unitedin valmentaja, Ole Gunnar Solskjær, jo pidemmän aikaa yrittänyt tuoda Sancho joukkueeseensa, ja oli nyt iloinen siirron viimein varmistuttua.

’’Sancho on juuri sellaisen pelaajan ruumillistuma, jonka haluan tuoda joukkueeseen. Hän on Manchester Unitedin perinteiden mukainen hyökkäävä pelaaja. Hän tulee olemaan tärkeä osa ryhmää ja odotamme innolla hänen puhkeamistaan kukkaan. Hänen maali-ja syöttötilastonsa puhuvat puolestaan, sekä hän tuo valtavan määrän nopeutta ja luovuutta joukkueeseen.

’’United tarjoaa Sancholle täydellisen ympäristön saavuttaa täyden potentiaalinsa ja mahdollisuuden pelata korkeimmalla tasolla. Hän on jo nuoresta iästään huolimatta saavuttanut paljon, sekä todistanut kykynsä ulkomailla. Me kaikki odotamme innolla saadaksemme toivottaa hänet tervetulleeksi joukkueeseen uuden kauden kynnyksellä,’’ Solskjær tunnelmoi.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga