Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ole Gunnar Solskjaerille kolmen vuoden jatkosopimus – Manchester United lähtee metsästämään mestaruuksia

Ole Gunnar Solskjaer
AOP

Manchester United ja Ole Gunnar Solskjaer ovat solmineet kolmen vuoden jatkosopimuksen. Unitedia hienosti luotsannut Solskjaer jatkaa joukkueen peräsimessä uudella sopimuksella vuoteen 2024 saakka.

Norjalainen Solskjaer korvasi vuonna 2018 Jose Mourinhon, tämän saatua potkut joukkueen peräsimestä. Solskjaerin oli alunperin tarkoitus toimia joukkueen managerina vain väliaikaisesti, mutta hyvien näyttöjen jälkeen, seura solmi miehen kanssa nopeasti sopimuksen.

Norjalainen kommentoi seuran kotisivuilla julkaistussa tiedotteessa olevansa ”mielissään” uudesta sopimuksesta.

”Jokainen tietää, mitä tunnen tätä seuraa kohtaan. Minulla on ympärilläni loistava valmennustiimi, jonka kanssa olemme valmiita ottamaan seuraavan askeleen matkallamme.”

Solskjaer johdatti Manchester Unitedin hienosti Valioliigassa toiselle sijailla viime kaudella. Eurooppa liigan finaalista tuli Villarrealia vastaan katkerasti hopeaa. Joukkue lähtee kuitenkin nälkäisenä hakemaan parannusta viime kauden kakkossijoille – mestaruutta lähdetään hakemaan.

”Olemme koonneet tasapainoisen miehistön, jossa on nuoria sekä kokeneita pelaajia – he ovat nälkäisiä ja lähdemme metsästämään menestystä. Manchester United haluaa voittaa suurimpia pokaaleja ja sitä kohden lähdemme työskentelemään. Olemme kehittyneet niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja jatkamme kehitystä tulevina kausina”

”En malta odottaa, että pääsemme takaisin täydelle Old Traffordille ja saamme uuden kauden käyntiin!”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga