Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ykkösessä pahasti flopannut KPV vaihtaa päävalmentajaansa

Niko Kalliokoski päävalmentaja KPV
AOP

Ykkösen suursuosikkeihin kuulunut KPV on alisuorittanut koko kauden ajan. Nyt joukkue antoi kenkää päävalmentajalleen Niko Kalliokoskelle.

Niko Kalliokosken korvaa päävalmentajana Niklas Widjeskog. Widjeskog toimi aiemmin kokkolalaisten apuvalmentajana. Hän uskoo, että KPV:n kurssi on vielä käännettävissä

– Uskon vahvasti että tämä joukkue kääntää kelkan ja pääsee nopeasti voittojen tielle, Widjeskog kertoo.

Widjeskog liittyi mukaan KPV:n edustusjoukkueeseen valmentajan roolissa viime joulukuussa. Kokkolalaisille Widjeskog on pelaajana tuttu vuosilta 1990-1992, jolloin mies takoi 55 otteluun kymmenen maalia Pallo-Veikoille. Muulla pelaajaurallaan mies edusti TUS:ää, Jaroa ja ruotsalaista Östersundia.

Widjeskogin valmentajaura sai alkunsa hänen valmennettuaan ensin TUS:ssä Kakkosta. Siitä suunta vei Jaroon kakkosvalmentajaksi. Sen jälkeen hän on toiminut junioripuolella, sekä pariin otteeseen ottanut vastuun Jaron edustuksessa valmentajan saatua potkut.

Widjeskogille etsitään nyt myös tukea avuksi valmennukseen.

– Olen vaativa valmentaja, mutta myös kuunteleva ja ymmärtävä. Haluan että kaikki mukana olevat aina pyrkivät tekemään parastaan, Widjeskog kuvailee itseään valmentajana.

Kalliokoski on ollut pitkään mukana KPV:ssä niin pelaajana kuin taustajoukoissakin. Viimeisin roolin päävalmentajana ehti kestää noin vuoden ajan. Kalliokoski jatkaa seuran palveluksessa muissa tehtävässä niin ikään kauden loppuun. Myös toimenkuvan muutos KPV Yhtiöissä tapahtui Kalliokosken kanssa täydessä yhteisymmärryksessä.

Kalliokosken vuosien saatossa antama panos seuralle on valtaisa, ja vastoinkäymisistä huolimatta koko seura ja ympärillä oleva kokkolalainen jalkapalloväki saa olla miehelle kiitollinen.

– Nikolle tuhannet kiitokset, yhteistyömme on sujunut todella hyvin! Tämä ratkaisu kertoo, miten iso vihreä sydän Nikolla todellakin on, Widjeskog kiittää entistä pomoaan.

KPV on tällä hetkellä Ykkösen sarjajumbo. Matkaa edellä olevaan Klubi 04:ään on kolme pistettä. Kärjessä viilettävä Gnistan on karannut jo 13 pisteen päähän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat